Unutulan bir film yıllar sonra Netflix'te hit oldu

2013 yılında vizyona giren ve başrollerinde usta oyuncuların yer aldığı eski bir komedi filmi yıllar sonra Netflix'te çok izlenenler arasına girdi.

Unutulan bir film yıllar sonra Netflix'te hit oldu

2013 yılında vizyona giren Last Vegas, gişe başarısından 10 sonra Netflix'te hit oldu. 2013 yılında vizyona giren komedi filmi, emeklilik hayatına ara vererek kalan son bekar arkadaşları için Las Vegas'ta bir bekarlığa veda partisi düzenleyen dört arkadaşın hikayesini anlatıyor. Last Vegas'ın kadrosunda, Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman ve Kevin Kline yer alıyor.

Yıldızlarla dolu komedi filmi 2 Ekim - 8 Ekim haftasında Netflix'in dünya genelinde en çok izlenen filmler listesinde 8. sırada yer aldı.

Last Vegas 2013 yılında vizyona girdiğinde dünya çapında 28 milyon dolarlık bütçesinin neredeyse beş katı hasılat (134 milyon dolar) yapmıştı. Ancak film gişe başarısına rağmen 10 yıl içinde unutuldu. Unutulan film eleştirmenlerden olumsuz eleştiriler almasına rağmen şimdi Netflix izleyicileri tarafından yeniden keşfediliyor. Filmin iMDb puanı 6.6. Rotten'da eleştirmen puanı yüzde 46, izleyici puanı ise yüzde 59