USB-C ile şarj olacak AirPods Pro 2 ne zaman piyasaya çıkacak?

AirPods Pro 2, kablo sorunlarınızı hafifletmek için yakında yeni USB-C sürümüne kavuşabilir. Peki ama ne zaman?

USB-C’li Apple AirPods Pro 2 ne zaman gelecek?

Hepsine hükmedecek tek bir şarj cihazı mı? Hayal buydu ve şimdi AirPods Pro 2'nin yeni bir versiyonu, Apple'ın yakında amiral gemisi kulak içi AirPods'un Lightning bağlantı noktasından vazgeçebileceğini öne süren sızıntılara göre bizi bu mutlu sona yaklaştırabilir.

Konu hakkında ilk söylenti, iOS 16.4'ün bazı yeni AirPods'lara ve bir AirPods kılıfına atıfta bulunduğunu tespit eden Twitter kullanıcısı @aaronp613'ten geldi. Ancak en önemlisi, Ming-Chi Kuo'nun bu gönderiyi alıntı yaparak yeniden tweet’lemesiyle ve bunların "muhtemelen AirPods Pro 2'nin USB-C versiyonu" olduğunu tahmin ettiğini söylemesiyle gerçekleşti. Böylece bu sızıntı, sağlam bir tabana oturuyor diyebiliriz.

Kuo, USB-C'li olduğu iddia edilen AirPods Pro 2'nin "toplu sevkiyatlarının" "2Ç23-3Ç23'te beklendiğini" söyledi ve "Apple'ın şu anda AirPods 2 ve 3'ün USB-C versiyonları için bir planı yok gibi görünüyor," diye de ekledi. Yani USB-C’li AirPods Pro 2’leri bu yıl sonuna doğru piyasada görebiliriz, ancakd diğer modeller biraz daha bekleyecek gibi.