Uzmanından öğrenme odaklı eğitim teknikleri!

Eğiticinin eğitimi, öğrenme odaklı teknikler ve fazlası, yarın başlayan bu etkinlikte öğretilecek!

Özel bir eğitim programı!

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yetişkinlerin öğrenme ilkelerine uygun davranabilme becerilerini geliştirecek ve ihtiyaçlara uygun eğitim programı oluşturma yetkinliklerini artıracak özel bir eğitim programı başlıyor.

Üniversitenin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim tarafından Santralİstanbul Kampüsü'nde gerçekleştirilecek "Eğiticinin Eğitimi-Öğrenme Odaklı Eğitim Teknikleri" adı verilen program, 3 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. 'İhtiyaç Analizi ve Tasarım, 'Eğitimin Başlangıcı ve Öğrenme Odaklı Teknikler', 'Eğitim Sunumu', 'Kapanış, Geri Bildirim ve Değerlendirme' olmak üzere dört modülden oluşan programda; İstanbul Bilgi Üniversitesi Organizasyonel Gelişim ve Yetenek Yönetimi Müdürü Ebru Taşkan, ATV Anchorman'i Cem Öğretir gibi konusunda uzman isimler eğitim verecek.

Etkin sunum hazırlama teknikleri de öğretilecek!

Toplam 24 saatlik program boyunca katılımcılar, sözlü ve sözsüz iletişimin önemli kurallarını uygulayarak eğitimin amacına uygun geçerli eğitim tekniğini öğrenme fırsatı bulacak. Aynı zamanda eğitimi kolaylaştıran araç-gereçleri ve materyalleri etkin biçimde nasıl kullanacağını öğrenecek olan katılımcılar, etkin bir sunum hazırlayıp gerçekleştirmeyi de uygulamalı olarak öğrenecek.

'Eğiticinin Eğitimi-Öğrenme Odaklı Eğitim Teknikleri Programı'na katılım bedeli ise 1.100 TL olarak belirlendi.

Okuyucu Yorumları