Uzun Süre Sonra Beyaz Renkli Bir Galaxy Note Geldi

Beyaz renkli Galaxy Note 9, Samsung Tayvan tarafından piyasaya sürüldü!

Samsung 2015'ten beri yapmıyordu

Samsung'un Galaxy Note 9'u beyaz renkte piyasaya süreceği ile ilgili raporların doğru olduğu ortaya çıktı. Samsung Tayvan, amiral gemisi için beyaz renk seçeneğini resmen piyasaya sürdü. Beş gün önce, yakında beyaz renk seçeneğinin de geleceği konuşuluyordu.

Renk seçeneği görünüşe göre, Tayvan için yılın ilk kar yağışına referans olarak "İlk Kar Beyazı" olarak adlandırılıyor. Bu renkle eşleşecek güzel beyaz bir S Pen ile geleceğini de söylemekte fayda var.

Samsung şu anda Lavanta Moru, Metalik Bakır, Geceyarısı Siyahı, Okyanus Mavisi ve Bulut Gümüşü renklerinde Galaxy Note 9'ları piyasaya sunmuş durumda. Bu seçenekler ülkeden ülkeye değişmekte.

Bu beyaz cihazla ilgili rengi dışında başka hiçbir şey özel değil: Hepimizin tanıdığı ve sevdiği aynı Galaxy Note 9, 128 GB depolama alanıyla yine karşımızda... Yani aslında Samsung, sadece arkasına yeni bir renk uygulamış durumda. Şirket, amiral gemisi akıllı telefonlarının satışlarını artırmak için sık sık yeni renk seçenekleri sunmayı deniyor. Tam olarak burada yaptığı şey de bu.

Note hayranları telefonun, 2015 yılında piyasaya sürülen Galaxy Note 5'ten bu yana beyaz seçeneğine sahip ilk Galaxy Note cihazı olduğunu fark etmişlerdir. Samsung, bu renk seçeneğini diğer pazarlara da sunulup sunulmayacağı konusunda yorum yapmadı.

Okuyucu Yorumları