Ve karşınızda Galaxy Note 2

Samsung, IFA'da merakla beklenen Galaxy Note 2'sini tanıttı, Galaxy S3 sürprizini de unutmadı!

Ve karşınızda Galaxy Note 2

Samsung, uzun süredir üzerinde konuşulan dev cep telefonu Galaxy Note 2'yi IFA 2012'de resmi olarak duyurdu. Duyurulan özelliklerin, sizlere dün, buradaki haberimizde verdiğimiz özelliklerle neredeyse aynı olması hemen dikkat çekiyor.

Cep telefonu ve tableti aynı kasada sunmayı amaçlayan Galaxy Note 2'nin tanıtımı şu sözlerle başladı: "Galaxy Note 2'yi duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu cihaz, kullanıcıların yaratıcılıklarını üst seviyeye taşıyacak."

Galaxy Note 2'nin ekranı 5.5 inç büyüklüğünde; Super AMOLED teknolojisi ile üretilmiş ve HD çözünürlüğü destekliyor. 4 çekirdekli işlemcisi ile büyüleyen cihazın arka yüzünde 8 megapiksellik, ön yüzünde ise 1.9 megapiksellik kamera bulunuyor. 3.100 mAh'lık batarya ise, kullanıcılara uzun bir çalışma süresi sunuyor.

Devamı ve Galaxy S3 müjdesi, haberimizin ikinci sayfasında...

Bir müjde de Galaxy S3 kullanıcılarına...

Bir müjde de Galaxy S3 kullanıcılarına...

Tabii ki Galaxy Note 2'nin de en can alıcı noktalarından biri, beraberinde gelen S-Pen olacak. Birçok gelişmiş özellik sunan akıllı kalemin yanı sıra, Galaxy S3'ten de bildiğimiz, ekrana bakarken kapanmasını engelleyen Smart Stay ve ekranda küçük bir pencerede video izlememzi sağlayan Popup Video özelliği de dikkat çekici.

Cihaz 9.4 mm kalınlığında ve 180 gram ağırlığında. 16, 32 ve 64 GB'lık 3 farklı seçenek halinde satışa sunulacak olan Galaxy Note 2, beyaz ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile birlikte, Android 4.1 Jelly Bean yüklü olarak gelecek. Ekim ayında satışa sunulacak olan Galaxy Note 2'nin fiyatı hakkında herhangi bir bilgi henüz ortada yok.

Samsung, IFA 2012'de Galaxy S3 kullanıcılarını da unutmadı. Yapılan açıklamada, Galaxy S3 için Android 4.1'in hazır olduğu ve en kısa zamanda kullanıcılara sunulacağı belirtildi. Galaxy S3'ü, Galaxy Note 10.1'in takip etmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları