Verbatim'den 3B yazıcı kartuşu

Verbatim 3B yazıcı kartuşları ile daha kaliteli üç boyutlu baskı yapılabiliyor.

Kaliteli 3B baskı için

Japon Mitsubishi Chemical Grup bünyesinde yer alan ve bilgi teknolojileri alanında dünyanın önde gelen tüketim malzemeleri üreticilerinden olan Verbatim, üç boyutlu (3B) yazıcı kartuşu üretmeye başladı. Teknoloji alanında son dönemin güncel konularından olan üç boyutlu yazıcılar ile klasik kağıt çıktılar yerine gerçeğe uygun üç boyutlu nesneler basılabiliyor. Ayrıca Verbatim 3B kartuşlar insan sağlığına zarar veren ağır metal vb zararlı maddeler de içermiyor. Kartuşlar pek çok marka ve model 3B yazıcı da kullanılabiliyor; uyumluluk yelpazesi oldukça geniş.

Uluslararası araştırma kuruluşu Gartner Gorup'a göre 3B baskı sektörü 2014 yılında 669 milyon dolara ulaştı ve giderek daha da büyüyecek. Önümüzdeki dönemde daha gelişmiş teknolojiye sahip 3B yazıcılar sadece sanayide değil, okullar, üniversiteler, iş dünyasının yanı sıra evlere de girecek.

Verbatim'in Türkiye distribütörü DataStar, henüz 3B kartuşları Türkiye'de satışa sunmuyor. Pazarın gelişmesine paralel oluşacak talep doğrultusunda Türkiye'de de satışa sunulabileceği bilgisi veriliyor.

Okuyucu Yorumları