Victorinox Altmont 3 Rolltop'la Her Şey Yanınızda

Victorinox, dizüstü bilgisayar sahiplerine sırt çantalarında rahatlık, şıklık ve kullanışlılığı bir arada sunuyor.

Victorinox ile yükünüz hafifliyor

Distribütörlüğünü Eyüboğlu'nun yaptığı Victorinox, sırt çantalarıyla da dikkat çekiyor. Sık seyahat edenlerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan Altmont 3.0 Rolltop laptop çantası, iş hayatında rahatlıkla kullanılabileceği gibi günlük hayat için de tercih edilebiliyor. Aşınmaya karşı dayanıklı ve hafif malzemeden üretilen Altmont 3.0 Rolltop, sıkıştırmalı kalıplanmış arka paneli sayesinde konfor sağlıyor.

Dolgulu dizüstü bilgisayar korumasına sahip çanta, işini sürekli yanında taşıyanların en büyük avantajı oluyor. Altmont 3.0 Rolltop sırt çantası, dişli halkaları, papatya zincirleri ve kordon sistemi sayesinde; kask, ayakkabı, tırmanma dişlisi, yoga paspasları gibi çeşitli malzemelerin kolaylıkla taşınabilmesine imkan tanıyor. Ürünün arka panelinde bulunan elmas desenli kaplama ise hava dolaşımını kolaylaştırarak uzun süreli kullanımlarda çabuk yorulmanızı engelliyor.

Victorinox Altmont 3 Rolltop'la Her Şey Yanınızda

Victorinox Altmont 3.0 Rolltop'un ayarlanabilir göğüs kemiği kayışı sırtınızdaki ağırlığı tek bir merkeze toplamadan eşit bir şekilde dağıtırken, omuz kayışlarında bulunan şişe açacağı ise çantaya farklı bir özellik katıyor. 28cm genişliği, 51cm yüksekliği ve sadece 700 gram ağırlığı ile 21 litrelik iç hacmi olan Victorinox Altmont 3.0 Rolltop'a, Mall Of İstanbul'daki Hobix mağazasından ve hobix.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

Victorinox Altmont 3.0 Rolltop Sırt Çantasının fiyatı 599 TL'dir.

Okuyucu Yorumları