Walter Murch Seagate ve Rorke’yi Seçti

Seagate’in Cheetah sabit diskleri, dünyanın en büyük film yapımcıları tarafından kullanılan görüntü editing sistemleri için ilk tercih olmaya devam ediyor.

Walter Murch Seagate ve Rorke’yi Seçti

Oscar ödüllü görüntü ve ses yapımcısı Walter Murch, yönetmenliğini Anthony Minghella’nın yaptığı Soğuk Dağ filminin post prodüksiyon editingi için Rorke Data şirketi tarafından 1.2 terabyte’lık Seagate sabit disklerinin yüklendiği bir Depolama Alan Şebekesi (Storage Area Network) kullanmayı tercih etti.

Soğuk Dağ filminin iş akışı ve boyutları, tümü de filmin 113’den biraz fazla günde çekilen toplam 211 sahnesini kayıt etmek için kullanılan 4.900 çekim, 830 günlük film rulosu, 225 video kaseti ve 190 ses rulosuyla muazzam bir büyüklüğe ulaştı. Seagate donanımlı Rorke depolama sistemi Soğuk Dağ ekibinin talep ettiği veri depolama görevinin tümünü kolaylıkla karşıladığı belirtildi.

Seagate Dünya Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Brian Dexheimer “Dijital alanda film yapımındaki en son ilerlemeler daha artan bir esneklik ve alternatif imkanı sunmasının yanı sıra yeni karmaşalar ve sistem ihtiyaçları da doğuruyor. Bu ortamlarda depolama sisteminin yoğun iş akış taleplerini karşılarken veri bütünlüğünü koruyabilmesi de oldukça kritik bir konu. Seagate’in kurumsal sınıf sabit disk ailesi bu tür ortamlar düşünülerek tasarlandı,” şeklinde konuşuyor.

Rorke Data şirketi Pazarlama Başkanı Joe Rorke de “Rorke sunduğu veri depolama çözümlerinin en iyi olmasını sağlamak için Seagate gibi kuruluşlarla çalışmayı tercih ederek söz konusu uygulama için gereken özel sistemin tüm testlerinin yapılması ve en uygun hale getirilmesini beraberce üstleniyor. Rorke’nin başarısı bu mükemmelliğe verilen öneme bağlanıyor ve çözümlerimizin Soğuk Dağ gibi çok büyük çaplı projelerde kullanılıyor olması bizi oldukça memnun ediyor,” diyor.

Bilgi: www.seagate.com
Bilgi: www.rorke.com

Okuyucu Yorumları