WD'den yeni kişisel bulut depolama sistemi!

WD, yüksek performanslı yeni bulut depolama ürününü ortaya çıkardı! İşte özellikleri...

Bulut severlere!

Bir Western Digital firması ve bağlantılı yaşam için depolama çözümlerinde önemli şirketlerden WD yakın zamanda piyasaya sürdüğü ve kişisel bulut çözümlerinden oluşan My Cloud ailesini profesyonellere, üreten tüketicilere, çalışma gruplarına ve çok miktarda dijital veriyi kaydetmek, paylaşmak, yedeklemek, yayınlamak ve yönetmek isteyen herkese yönelik, yüksek performanslı, dört yuvalı, ağa bağlanan depolama çözümü (NAS) My Cloud EX4 ile genişletti.

WD'nin markalı ürünler ve tüketici elektroniği grupları icra başkan yardımcısı ve genel müdürü Jim Welsh, "Yakın zamanda piyasaya çıkan My Cloud kişisel bulut platformu son derece olumlu karşılandı. Tek sürücülü My Cloud sistemimiz bütün verilerini evde saklamanın ve dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir aygıt üzerinden paylaşmanın, kaydetmenin ve yönetmenin kolay ve kişisel bir yolunu arayan kullanıcılar için mükemmel çözümdür. My Cloud platformumuzu genişleterek dört yuvalı bir sisteme dönüştürmekle tüketicilerimizin çoğunun aradığı gelişmiş özellikleri, kişiselleştirme imkanını ve kapasiteyi sunmuş oluyoruz."

Ev ve küçük ofislerdeki NAS sistemleri için özel tasarlanmış kategori lideri WD Red sabit disk serisine sahip My Cloud EX4 müşterileri depolama alanında güvendikleri markadan gelen nihai güvenilirliğin keyfini çıkarıyor. WD Red sürücülerinde, güç kaybı veya elektrik kesintisi yaşanması durumunda sürücünün güvenilirliğini arttıran ve müşterilerin verilerini koruyan NASware 2.0 teknolojisi kullanılıyor. Ayrıca, WD Red sabit disklerinde geliştirilmiş denge kontrol teknolojisi olup genel sürücü performansını ve güvenilirliği önemli oranda arttıran 3D Active Balance Plus özelliği var.

My Cloud EX4'te müşterilere, kendi kapasitelerini özelleştirip dijital içerik kütüphaneleri büyüdükçe ilave sürücüler ekleyebilecekleri sürücü içermeyen bir bölme ile 8 TB, 12 TB ya da 16 TB model1 arasında tercih imkanı tanıyan birkaç kapasite seçeneği vardır. My Cloud EX4 kullanan müşteriler Easy-Slide-Drive teknolojisiyle tornavida, alet kutusu veya tabla kullanmadan, sürücüleri saniyeler içinde kolayca yükleyebilir veya sistem çalışırken değiştirebilir. Ayrıca, müşteriler My Cloud EX4 üzerindeki USB genişleme portlarına uyumlu USB 3.0 sabit diskleri takarak depolama kapasitelerini anında arttırabilir.

Nihai veri koruması

Nihai veri koruması

Nihai veri koruması

My Cloud EX4 kullanıcılara dijital verilerini potansiyel kayıplardan korumaları için RAID 0, 1, 5, 10 gibi çok sayıda seçenek sunar veya dağıtılmış mod ve JBOD modu ile veri yönetimi seçeneklerini daha da arttırır. Müşteriler My Cloud EX4'ü kullanarak bütün bilgisayarlarını ve aygıtlarını PC kullanıcılarına yönelik WD SmartWare Pro yazılımı ile yedekleyebilir. Mac kullanıcıları verilerini korumak için Apple Time Machine yedekleme yazılımının bütün özelliklerini kullanabilir. My Cloud EX4 ayrıca, farklı bir konumdaki başka bir My Cloud EX4'ü ya da Amazon S3 ve ElephantDrive gibi bulut hizmetlerini kullanarak kendini de yedekler. Verilerin 7/24 korunmasını ve güvende olmasını sağlamak için My Cloud EX4'te ekstra güç kaynağı ve Ethernet portları vardır.

Gelişmiş yayınlama ve hizmet

My Cloud EX4 oyun konsolları, akıllı TV'ler ve WD TV Live medya oynatıcılar gibi DLNA/UPnP onaylı her tür multimedya aygıtta yayınlanmak üzere 16 TB'a kadar film ve müzik konfigürasyonuna imkan vererek bir evin dijital eğlence merkezi görevini görür. Twonky 7.2, DLNA-onaylı 1.5 medya sunucusu ve iTunes sunucusu ile geniş film ve müzik kütüphanelerinden kolayca yayın yapılabilir.

Ayrıca, bütünleşik dosya sunucusu olan FTP sunucu, yedekleme sunucusu ve P2P indirme sunucusu My Cloud EX4 kullanıcıları için gelişmiş veri hizmeti seçenekleri sunar.

Müşteriler ayrıca My Cloud EX4 kumanda paneli ve aMule, Icecast, Joomla!®, phpBB®, phpMyAdmin ve SqueezeCenter gibi birtakım üçüncü şahıs uygulamalar yardımıyla NAS'ı özelleştirebilir, sistem sağlığını izleyebilir, kullanıcıları ve enerji tasarrufu özelliklerini yönetebilir.

My Cloud EX4'e her yerden erişim

iOS ve Android cihazlarda kullanılabilen WD My Cloud mobil uygulama ile kullanıcılar akıllı telefonları veya tabletleri aracılığıyla her yerde fotoğraflara bakabilir, video oynatabilir ve dosya paylaşabilir, kaydedebilir ve yönetebilirler. Mobil uygulama ile dosya paylaşmak ve ortaklaşa çalışmak çok basit ve güvenli olduğundan müşteriler dosyaları e-posta ile kolayca gönderebilir, dosyaları bağlantı olarak paylaşabilir ve üçüncü şahıs uygulamalarıyla dosyaları yazdırabilir ve açabilir. My Cloud mobil uygulaması belli başlı genel bulut servisleri ile entegre çalışır, böylece kullanıcılar Dropbox, SkyDrive ve Google Drive gibi genel bulut hesaplarından kolayca dosya transfer edebilirler .

Fiyat ve bulunabilirlik

My Cloud EX4 wdstore.com internet mağazasında bulunabilir. Ayrıca Türkiye'deki seçkin perakendeci ve distribütörlerde Aralık ayı itibari ile bulunabilecektir. Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı; 8 TB için 999,00 USD+KDV, 12 TB için 1299,00 USD+KDV, 16 TB içinse 1.649,00 USD+KDV'dir. My Cloud mobil uygulaması hali hazırda App Store ve Google Play'den indirilebilir. My Cloud EX4 iki yıl limitli garanti kapsamındadır.

Okuyucu Yorumları