İnternete çok farklı yaklaşan yeni bir mobil tarayıcı: Web Roulette! indirmeye hazır

Web siteleri arasında gezinmenin çok farklı bir yolunu sunan ve bazen de "şansınızı denemenizi" sağlayan yeni mobil web tarayıcı Web Roulette!, App Store'da yayınlandı.

Web Roulette!: İnternete çok farklı yaklaşan yeni bir mobil tarayıcı

Geliştirici Impending’in yeni mobil web tarayıcısı, Chrome veya Safari’den daha çok TikTok ile ortak noktala sahip olması nedeniyle herkesin ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Web Roulette! adlı tarayıcının App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor olması ve herhangi bir uygulama içi satın alma işlemi bulunmaması ise büyük bir avantaj.

Web Roulette! uygulaması oldukça basit ve dahiyane bir konsepte sahip. Tarayıcı, en sevdiğiniz siteleri kayan bir şekilde görmenize veya sürpriz bir web sitesini ziyaret etmek için telefonunuzu sallamanıza izin veriyor.

Web Roulette!, tarayıcıyı yüklediğinizde, aralarında kaydırarak gezebileceğiniz bir düzine hazır site sunuyor. Bunların arasında bazı popüler bloglar, Imgur, Metacritic ve birkaç webcomic sitesi bulunuyor.

Herhangi bir siteyi yanlarındaki eksi düğmesine basarak kolayca kaldırabilir ve menünün üst kısmındaki “Site ekle” düğmesine basarak yenilerini ekleyebilirsiniz. İstediğiniz herhangi bir siteyi butaya ekleyebilirsiniz, bu nedenle listeyi standart tarayıcınızdaki tüm favori yer imlerinizle doldurmanız mümkün. Aşağı kaydırırsanız, alışveriş, ilham, spor, moda, iş, oyun, teknoloji ve yaşam tarzı gibi kategorilere ayrılmış düzinelerce öneri ile karşılaşacaksınız.

Tarayıcının belki de en dikkat çekici özelliği, bir rulet çarkı gibi dönerek listenizde olmayabilecek bir web sitesini rastgele seçmenizi sağlayan sallama seçeneğidir. Telefonunuzu salladığınızda, tarayıcı sizin için rastgele bir web sitesi açıyor.

Zaten tüm günü internette geçiriyorsanız, Web Roulette!, telefonunuzda internet gezintilerinizi renklendirmenin yeni ve eğlenceli bir yolu olabilir. Ayrıca, bir yer imi menüsü açmak veya adres çubuğuna tüm URL’yi yazmak yerine siteden siteye kaydırma ile geçiş yapmak eğlenceli ve kolay olabilir.