Wednesday'in 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Netflix bir süre önce popüler dizisi Wednesday'ın 2. sezonunu resmen duyurmuştu. Ancak herhangi bir tarih paylaşılmadı. Peki, Wednesday 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte tahminler...

Wednesday'in 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Netflix, kısa bir süre önce Adams Ailesi'nin kızlarına odaklanan Wednesday dizisinin 2. sezonuna onay verdiğini duyurdu. Ancak Netflix, Wednesday'in yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağını açıklamadı.

  • Wednesday, Cadılar Bayramı'na yakın bir dizi. Bu nedenle bu nedenle 1. Sezonun Kasım'da çıkması mantıklıydı. Ve 2. sezonun da yılın aynı döneminde yayınlanabileceği tahmin ediliyor.

  • 1. Sezonun çekimleri Eylül 2021'de başladı ve Mart 2022'de tamamlandı. Bu, yaklaşık altı aylık çekim, ardından tüm post prodüksiyon (kurgu, CGI vb.) ve yaklaşık sekiz ay sonra Kasım'da gösterime girmesi anlamına geliyordu.

  • Forbes'a göre dizinin yıldızı Jenna Ortega'nın popülaritesi ve programı da tarihin belirlenmesinde önemli rol oynayacak. Scream 6 tamamlandı ve 10 Mart 2023'te vizyona girecek. Ortega'nın diğer iki projesi de post prodüksiyon aşamasında.

  • Yönetmen Tim Burton, Beetlejuice'ın uzun zamandır beklenen devam filmi üzerinde çalışıyor ancak projeyle ilgili ayrıntılar belirsizliğini koruyor.

  • Yani Wednesday'in 2. Sezonu için çalışmalara başlanması konusunda herhangi bir büyük engel yok gibi görünüyor. Bu, çekimlerin Eylül 2023'ten daha erken başlayabileceği anlamına gelebilir.

Bu veriler ışığında Forbes, çekimlerin aşağı yukarı aynı zamanlarda başladığını ve aynı sürede tamamlandığını varsayarsak, ikinci sezonun en geç Kasım 2024'te olacağını tahmin ediyor.

Tabi ki Netflix daha erken başlayıp işleri daha kısa bir sürede de bitirebilir.

Bu yoruma göre Wednesday hayranlarının dizinin 2. sezonu için 2024 yılını beklemesi gerekebilir. Eldeki bilgilere göre ikinci sezon henüz yazılmadı ve senaryodan prodüksiyona ve post prodüksiyona geçmek zaman alacak. Ancak her şeyin sıfırdan yapılması gerekmediğinden belki de bu daha kısa bir süre alabilir.

Netflix üyelik ücreti ne kadar?