WhatsApp'tan büyük bir sürpriz daha: NBA yıldızı Giannis Antetokounmpo ile film çektiler

WhatsApp, büyük bir sürprize daha imzasını atarak NBA yıldızı Giannis Antetokounmpo ile kısa bir film çektiğini duyurdu. Fragman haberimizde...

WhatsApp'tan büyük bir sürpriz daha: Yıldız isimle film çektiler

WhatsApp, NBA yıldızı Giannis Antetokounmpo ile beraber bir kısa film çekti.

Naija Odyssey olarak adlandırılan film, NBA yıldızı Giannis Antetokounmpo’nun hayatını ve başarılarını konu alıyor. 12 dakikalık süresi boyunca basketbol devinin hayatı hakkında çok ilginç bilgiler sergilenecek gibi görünüyor.

Antetokounmpo şubat ayında WhatsApp ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı ve platformun resmi temsilcisi oldu. Bu nedenle, bu kısa filmin markalı içerik olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Apple’ın TV dünyasına Coda ve Ted Lasso gibi geleneksel yöntemlerle girişine benzemeyen Naija Odyssey, WhatsApp’ın farklı bir şekil ve formda orijinal içerikler oluşturma arayışını simgeliyor. Gelecekte buna benzer başka fırsatları da değerlendireceği düşünülüyor.

YouTube’da yayınlanan kısa filmin fragmanında film şöyle açıklanıyor: "Yunanistan'da Nijeryalı bir anne babadan doğan basketbol yıldızı Giannis Antetokounmpo'nun gerçek hikayesi. Tüm hayatı boyunca insanlar ona kim olduğunu anlatmaya çalıştı. Şimdi Giannis, köklerini, doğduğu yeri ve kültürler arası dünyalar arasındaki aidiyet duygusunu uzlaştırırken birçok kökenden oluşan hikayesini anlatıyor."

Naija Odyssey fragmanı, filmin 21 Eylül'de Amazon Prime Video'da yayınlanacağını söylüyor, ancak WhatsApp'ın filmi sosyal medya kanallarında ve YouTube'da da paylaşacağı biliniyor.

Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz: