WhatsApp'ın gönderdiğiniz bir mesajı herkesten silme özelliği, artık daha yetenekli...

WhatsApp, gönderilen bir mesajın herkesten silinmesini sağlayan "Herkesten Sil" özelliği güncelleniyor.

WhatsApp'ın "Herkesten Sil" özelliği artık daha yetenekli

Yakında sunulması beklenen bir WhatsApp güncellemesi, yanlışlıkla göndermiş olabileceğiniz mesajları herkesten silmek için size daha fazla zaman verecek. WABetaInfo tarafından tespit edildiği üzere, WhatsApp Herkesten Sil özelliğini güncelliyor ve süre sınırını uzatıyor.

2017 yılında kullanıma sunulan Herkesten Sil özelliği, çok sınırlı bir süreyi destekliyordu. Bu süre daha sonra arttırıldı ve kullanıcılar artık 1 saat, 8 dakika ve 16 saniye içinde gönderilen mesajları silebilir hale geldi. WhatsApp, yaklaşan bir güncelleme ile bu zaman sınırını artık 2 gün 12 saate çıkaracak.

Yani kullanıcılar, iletiyi silmek isteyip istemediklerini düşünmek ve karar vermek için daha fazla zamana sahip olacak. Ayrıca, WhatsApp grup yöneticileri de gruptaki herhangi birinden gelen mesajları silebilecek. Telegram, kullanıcıların mesajlarını gönderdikten sonraki 48 saat içinde silmelerine izin verdiği için, WhatsApp bu alanda 12 saat ile öne geçmiş oluyor.

WhatsApp'taki güncellenen Herkesten Sil özelliği, şu anda 2.22.15.8 derlemesiyle beta sürümünde yer alıyor. Bazı Android kullanıcıları içinse şimdiden kullanılabilir hale geldiği bildiriliyor. Yani, bu özelliğin yakında genel kullanıma geçmesini bekleyebilirsiniz.