WhatsApp, kaybolan mesajlar özelliğini yeni seçeneklerle güçlendiriyor

WhatsApp, bir süredir kullanımda olan kaybolan mesajlar özelliğini, özelliğe ekleyeceği yeni seçeneklerle çok daha kullanışlı hale getiriyor.

WhatsApp’tan kaybolan mesajlar için yeni seçenekler

WhatsApp uygulamasında bir süredir süreli mesajlar özelliği yer alıyor. Süreli mesajları etkinleştirdiğinizde, mesajları gönderildikten 24 saat veya 7 ve 90 gün sonra kaybolacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Ve şimdi WhatsApp, sonunda kullanıcıların kaybolan mesajları için bir düzineden fazla süre arasından seçim yapmasına izin verecek gibi görünüyor.

Artık WhatsApp kullanıcıları kaybolan mesajları için farklı süreler arasında seçim yapabilecek. Şu anda 24 saat ya da 7 ve 90 gün gibi seçenekler var ve arada başka seçenek yok; bu da WhatsApp kullanıcılarına bu gizlilik parametrelerini özelleştirmek için çok fazla alan bırakmıyor.

Ancak WaBetaInfo tarafından Windows için WhatsApp masaüstü uygulamasının beta sürümünde tespit edildiği üzere, Meta şimdi kaybolan mesajlar için 12 farklı süre daha eklemek için çalışıyor. WhatsApp masaüstü uygulamasının bu beta sürümü, mevcut mesajların yanı sıra kaybolan mesajlar için bir düzine daha fazla süre sunacak. Bunlar arasında 1, 3, 6 ve 12 saat; 2, 3, 4, 5, 6, 14, 21, 30, 60, 180 gün ve 1 tam yıl bulunuyor. Böylece WhatsApp kullanıcıları gizlilik üzerinde artık çok daha fazla kontrol sahibi olacaklar.

WABetainfo

Bu yeni beta özelliğinin herkese açık WhatsApp sürümlerinde ne zaman yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor. Bekleyip göreceğiz...