Win 8 teması Aero Lite'ı indirin ve deneyin!

Windows 8'in Aero Lite temasını Windows 7'nizde denemek istiyorsanız bu artık mümkün! İşte yolu...

Windows 8 temasını deneyin!

Windows 8'in ilk tasarım öğeleri hakkında artık bilgimiz var. Aero Lite ara yüzünde kullanılan gezinti oklarını ve logoyu artık biliyoruz.

DeviantArt forumundan bir kullanıcı ise Aero Lite'ın Windows 7'de çalışan bir sürümünü ortaya çıkarmış. Pakette Aero Lite hakkında şimdiye dek açığa çıkan her şey bulunuyor. Pencereleri küçültme, büyütme ve kapatma düğmeleri için minimal bir tasarımın tercih edildiği pakette saydam yüzeyler mavimsi bir tabakayla değiştirilmiş.

Aero Lite'ı kullanmadan önce sisteminizde bulunan üç DLL dosyasını değiştirmeniz gerekiyor. Bunu yapmanın en kolay yolu ise Universal Theme Patcher'ı kullanmak. Bu aracı yüklemenize gerek yok ve sisteminizi yeni temalara hazır hale getiriyor. Programı çalıştırdıktan sonra üç 'Patch' düğmesine de sırayla tıklayın. Sisteminizi yeniden başlattıktan sonra Aero Lite'ı yükleyebilirsiniz.

Buradan indirebileceğiniz Aero Lite zip dosyasının içeriğini C: \ Windows \ Resources \ Themes klasörü altına açın. Aero Lite.theme dosyasına çift tıkladıktan yaklaşık 30 saniye sonra yeni temanıza kavuşacaksınız.

Okuyucu Yorumları