Windows 10 İçin Dördüncü Redstone Yolda mı?

İddialara göre Microsoft, Windows 10'a sunacağı yeni Redstone güncellemeleri için hiç de "cimri" davranmayacak!

Redstone'lar gelmeye devam ediyor!

Microsoft'un büyük Windows 10 güncellemeleri için kullandığı kod adı "Redstone" bizi yakın zamanda terk etmeyi düşünmüyor.

Windows 10 ile beraber Microsoft, devamlı geliştirme modeline geçiş yapmış ve yeni işlevler içeren büyük güncellemeleri düzenli ve ücretsiz olarak sunmaya başlamıştı. Bunun son örneği, Redstone 1 Development Branch'ın bir parçası olan Anniversary Update idi. Firma geçtiğimiz ay Redstone 2 kod adıyla bilinen güncellemenin 2017'nin başında geleceğini duyurmuştu ve bu güncellemenin adının Creators Update olacağını öğrenmiştik.

Şimdi Windows Central, dördüncü bir Redstone güncellemesinin Microsoft'un yol haritasında bulunduğunu söylüyor. Microsoft'un büyük güncellemeler yayınlamaya devam edecek olması şaşırtıcı değil çünkü firmanın yılda bu türden iki güncelleme sunmasını zaten bekliyorduk. Ancak Redstone kod adı, bir süre daha kullanılacak gibi görünüyor.

Bu arada Windows Central'dan Zac Bowden'a göre firmanın çok konuşulan "Surface telefonu" Redstone 4'ten önce çıkmayacak. Benzer bir bilgi, daha önce ZDNet'ten Mary Jo Foley tarafından da geçen ay paylaşılmıştı. Foley, yeni Windows'lu telefonların "2017 sonundan ve hatta 2018'den önce gelmeyebileceğini" söylemişti.

Okuyucu Yorumları