Windows 10 yapı 10147 ortaya çıktı!

Windows 10'a küçük yenilikler ve değişiklikler getiren bir yapıdan görüntüler, ortaya çıktı!

Windows 10 yapı 10147 sızdı!

Windows 10'un internete yeni sızan 10147 numaralı yapısı, arayüzde ve başlık çubuklarında yapılan birkaç değişiklikle geliyor. Yeni yapıda Spartan'ın ismi, tarayıcının resmi ismi olan Edge ile değiştirilmiş.

Microsoft'un desteklemediği bir yapı olduğundan 10147'yi internetten bulup yüklemenizi tavsiye etmiyoruz. Hatta Windows Update üzerinden gelmeyen yapılardan uzak durmanızda fayda var. Yapıdaki yenilikleri kendi gözünüzle görmek istiyorsanız, galerimize göz atabilirsiniz.

Yapı 10147 ile birlikte Microsoft, tablet moduna yeni gezinti işlevleri ekliyor. Sol üstte gösterilen "hamburger" düğmesi, en son açılan programları listeliyor. Başlık çubuklarındaki renk değişikliği de gözden kaçmıyor. Sıkıcı gri başlık çubuğunun yerini renkli çubuklar almış durumda.

Microsoft'un bir süre önce duyurduğu Phone Companion uygulaması yapıya eklenmiş, ancak şu an çalışır durumda değil. Saat ve takvim aracında, eylem merkezinde ve fazlasında da güncellemeler var. Saat aracı, yeni koyu temayı desteklerken eylem merkezine yeni "sessiz saatler" işlevi kazandırılmış.

Windows 10 yapı 10147'deki yenilikleri sızan ekran görüntülerini galerimizde yakından inceleyebilirsiniz!

Okuyucu Yorumları