Windows 8.1 için bir güncelleme daha aktif...

Kullanıma açılma tarihi giderek yaklaşan Windows 8.1 için yeni bir güncelleme daha yayınlandı!

Windows 8.1 güncellendi!

Eğer Windows 8.1'in kullanıma açık ön izlemesini kullanıyorsanız veya yüklemeyi planlıyorsanız, Microsoft'un, işletim sistemi için sürekli güncellemeler çıkartması hakkında mutlu olmalısınız. Windows 8.1 için çıkan üçüncü "bug temizleme" paketi, Microsoft'un çıkarttığı güncelleme paketleri kervanına yakın zamanda eklendi.

Windows 8.1 onarımlarının üçüncü paketi bir kez daha işletim sisteminin SkyDrive bulut servisini kullanırken sahip olduğu istikrarı arttırmaya yönelik içeriğe sahip. Bir diğer içerik ise, Internet Explorer 11'in zamanlayıcı ile alakalı VBScript kodu içeren web sitelerinde yaşadığı sorunu gidermeyi amaçlıyor. Üçüncü grup ise bazı ağ operatörleri üzerindeki servis metadata paketlerinin çalışmasını engelleyen bir bug'ı ortadan kaldırmak üzere üretilmiş durumda.

Microsoft'un Windows 8.1'i RTM seviyesine getirdiğine yönelik çıkan haberler ise bu son paket ile beraber yalanlanmış oldu. Microsoft'un, sistemi ağustosun sonlarına doğru kullanıma tam olarak hazır hâlâ getireceği ise hâlâ geçerliliğini koruyan bir söylem. Öyle gözüküyor ki ağustos ayında da Windows için çıkacak bir grup güncelleştirme paketi görebiliriz...

Okuyucu Yorumları