Windows 8'in kilit ekranı kontrol altında!

Windows 8'inizin kilit ekranını kontrol altına almak ve özelleştirmek, bu pratik araçla çok kolay!

Windows 8 kontrol altında!

Windows 8 işletim sisteminin kilit ekranının hoş bir tasarıma sahip olduğu söylenemez. Ekrana ilişkin bazı ayarları kontrol paneli üzerinden değiştirmek mümkün ama bunlar kullanıcıya tam bir tercih özgürlüğü sunmuyorlar. Ayrıca arka plan resmi gibi bazı önemli değişiklikler bilgisayar yeniden başlatıldığında sıfırlanıyor.

WinAero firmasının geliştirdiği Lock Screen Customizer for Windows 8 isimli bu ücretsiz araç, Windows 8 kilit ekranını istediğiniz gibi düzenlemenizi mümkün kılıyor. Araç sayesinde kilit ekranı arka plan resmini değiştirmekle kalmıyor, isterseniz Windows'u her açtığınızda farklı bir resim görüntülenecek şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca isterseniz kullanıcı şifresinin girildiği ekranın rengini de değiştirebiliyorsunuz. Bu renk normalde Windows 8 arka plan rengine göre otomatik olarak belirleniyor.

Ücretsiz aracın kullanıcıya sunduğu belki de en güzel tercih aynı zamanda en kökten değişiklik yapanı: Araç sayesinde isterseniz Windows 8 kilit ekranını tamamen ortadan kaldırmak mümkün.

İndirin: Lock Screen Customizer for Windows 8

Okuyucu Yorumları