Windows Phone 8 için bir ilk!

HTC, Windows Phone 8'li cepler için bir ilki gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor...

Windows Phone 8 için bir ilk!

HTC'nin yeni çıkacak Windows Phone 8'li cihazlarında Beats Audio kurulu olacak. Bu haber, Beats Audio ses geliştirme teknolojisinin Windows Phone'lara ilk kez girmesi anlamına geliyor. Orta sınıf bir cihaz olacak HTC Accord muhtemelen Beats Audio kullanan ilk Windows'lu HTC cihazı olacak ve teknolojinin logosu telefonun arkasında yer alacak.

Beats Audio'lu HTC Windows telefonları özel bir Beats Audio uygulaması kurulu olarak gelecek. Bu uygulama sayesinde özelliği bilgisayarınızda kontrol etmeniz mümkün olacak. Şimdilik teknolojinin kullanılacağı kesinleşen tek cihaz Accord, ama söylentilere göre HTC bu özelliği yeni çıkacak olan Rio ve Zenith modellerine de ekleyebilir.

Eski HTC Windows Phone cihazlarında ses kalitesini arttırmak için SRS Enhancement özelliği bulunuyordu ama HTC Beats ile işbirliği yapmaya başladığından beri One X, One S ve One V gibi çeşitli Android cihazlarında bu işlev kullanılıyordu. HTC'nin yeni Windows Phone 8 cihazlarını Eylül'ün üçüncü haftasında duyurması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları