Windows XP ve Vista'ya şok!

Eğer halen Windows XP ya da Vista kullanıyorsanız, Microsoft'tan gelen bu haber sizi üzecek!

Windows XP ve Vista'ya şok!

Sekiz Temmuz'da başlayan ve 12 Temmuz'a kadar devam edecek olan Worldwide Partner Conference (WPC), tüm hızıyla devam ediyor. Microsoft ve diğer birçok kuruluşun yer aldığı konferansın göz bebeği tabii ki Microsoft ve gelecek planları...

Şu ana kadar konuşulan envai çeşit farklı konu arasından Office dikkatleri fazlasıyla üzerine çekti. Firma yetkililerinin yaptıkları istatistik çalışmalara göre Office, tüm dünyadan bir milyardan fazla masaüstü bilgisayara kurulu durumda. Böyle bir rakam da Microsoft'un bu kulvarda rakipsiz olduğunun net bir göstergesi.

Office genel hatlarıyla bakıldığı zaman zaten kendisini çeviren bir sistem. Nitekim konferansta üzerinde fazlasıyla durulan Office 2013'ün çıkış tarihinin yaklaşması da ürün zincirinin ne kadar genişlediğinin ve daha da genişleyeceğinin sadece bir göstergesi.

Ancak yeni Office ile birlikte pek çok Windows kullanıcısının şok yaşayacağı da kesin. Winfuture.de'nin haberine göre Office 2013'te Windows XP ve Vista desteği bulunmayacak. Başka bir deyişle yeni Office'i sadece Windows 7 ve yakında piyasada olması beklenen Windows 8 kullanıcıları kullanabilecek.

Okuyucu Yorumları