Woon Tablet Monitör ile PC'nize hakim olun!

Woon Tablet Monitör sayesinde klavye ve fare olmaksızın, sadece bir kalemle PC'nize hükmedin!

Kalemle PC'nize hükmedin!

Hem masaüstü bilgisayarınıza, hem de notebook PC'nize kolaylıkla bağlanabilen Atmaca Bilgisayar Teknolojileri'nin geliştirdiği Woon Tablet Monitör isimli ürün ile bilgisayarınıza tablet özelliği kazandırılabiliyor.

Çizim yapabilmesinin yanında yazı da yazılabilen Woon Tablet ile ister iş yerinde, ister okulda, sunum yapmanızın gerektiği durumlarda, Woon Tablet, işlevselliğiyle aradığınız en iyi asistanınız olmaya aday bir ürün. Sunum esnasında ekrana gelen belgeler üzerinde dilediğiniz şekiller ile eklemeler yapabilirken, bu değişiklikleri sıkıştırılmış resim formatı JPG olarak da saklayabilme şansınız var.

Bununla da yetinmeyen Woon Tablet, aynı zamanda ekonomik bir fiyata sahip olmasından dolayı kullanıcıların her kesimine sesleniyor denilebilir. Bunun yanında Woon Tablet Monitör ile DVD'lerinizi seyredebilirken, fare ya da klavye olmaksızın manyetik kalemi kullanarak tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

19 inç ekrana sahip olan Woon Tablet Monitör, başta el yazısı tanıma özelliğini içermesinin yanında 6.4 kg ağırlığa ulaşırken, 40 W güç tüketimiyle de enerji dostu bir ürün. 599$ + KDV fiyatı ile satışa sunulan ve teknoloji marketlerinden edinilebilen ürün görünümünde olduğu kadar sunduğu özelliklerle de adından yakın gelecekte söz ettireceğe benziyor.

Woon 19" LCD Tablet Monitör'ün özellikleri

Woon 19

Boyut: 19"

Maksimum Çözünürlük: 1440x900

Görüntülenen Renkler : 16.2 Milyon

Tepkime Süresi: 5 ms

Parlaklık: 300

Kontrast: 800:1

Görüş Açısı: 175/175

Yatay Frekans (kHz): 30-81

Dikey Frekans (Hz): 56-75

Güç Tüketimi: 40W

Voltaj: AC100-240V/50-60Hz

Regülasyonlar: FCC-B, UL/cUL, CE, CB, TUV/GS, CCC, C-Tick, TCO'03

Monitör Boyutlari GxYxD (mm): 458x392x271

Koli Boyutlari GxYxD (mm): 544x194x358

Net Ağırlık (kg): 6.4

Brüt Ağırlık (kg): 8.6

İçerik: Kullanıcı Kılavuzu, Vista® Uygulama Kılavuzu, Sürücü, Software CD, Güç Kablosu, D-sub Kablo, USB Kablo, Kalem Tutucu,Kalem, Kalem Değişim Seti, AAA Alkalin Pil.

Okuyucu Yorumları