Xiaomi 12 Ultra Tanıtıldığında, Karşımızda İşte Böyle Bir Telefon Durabilir

Xiaomi 12 Ultra için hazırlanan özel tasarım görüntüleri, yeni amiral gemisi telefonun nasıl görünebileceğini gözler önüne seriyor...

Xiaomi 12 Ultra için özel tasarım

Xiaomi'nin gelecek amiral gemisi serisi Xiaomi 12 olacak ve bu yeni seri ile ilgili bugüne kadar pek çok sızıntı paylaşıldı. Serinin içinde pek çok model yer alacak, ancak yeni gelen bilgiler serinin en büyük üyesi olması beklenen Xiaomi 12 Ultra'ya ait.

Xiaomi 12 serisine ait daha önce bir dizi koruyucu kılıf sızıntısı yaşanmıştı. Bu kılıflar telefonun tasarımına ayna tutarken, gelen bazı bilgiler de söz konusuydu. Xiaomi 12 Ultra ise, bir bütün olarak hiç karşımıza çıkmadı.

LetsGoDigital ise, sızan kılıf görüntüleri ve bilgiler ışığında, telefonun nasıl görünebileceğini özel bir çalışma ile ortaya koydu. Sitenin paylaştığı videoda gösterilen ve Xiaomi 12 Ultra için site tarafından oluşturulan render görüntüleri, özellikle tasarımı ve arka yüzdeki kamera bloğuyla dikkati çekiyor. Beyaz renkli kasasıyla oldukça güzel görünen Xiaomi 12 Ultra, arkada daire şeklinde genişçe bir kamera alanına sahip. Altta Xiaomi logosu, alt kenarında ise Harman Kardon hoparlörleriyle göze oldukça güzel gelen tasarım, telefon tanıtıldığında karşımıza keşke böyle çıksa dedirtecek kadar etkileyici..

Okuyucu Yorumları