Xiaomi 17 Dakikada 4.000mAh Şarj Vaat Ediyor

Xiaomi, OPPO'nun iddiasını yanıtsız bırakmayarak en hızlı şarj teknolojisi olduğunu iddia ettiği yeniliğini tanıttı!

Xiaomi "en hızlı şarjı" tanıttı!

OPPO geçen yıl Find X Automobili Lamborghini Sürümü'nü açıkladığında 50W SuperVOOC Flaş Charge teknolojisi sayesinde yeni cihazını sadece 35 dakikada tam olarak şarj edilebileceğini iddia etmişti. Şimdi Çin'den bir diğer elektronik devi, çok daha hızlı bir şarj teknolojisi getirerek işleri biraz daha kızıştırmak üzere.

Xiaomi maksimum 100W şarj gücü ile dudak uçuklatan Super Charge Turbo sistemini tanıttı. Şirketin sunduğu bu şarj teknolojisi, 17 dakika içinde 4.000 mAh'lık bir bataryayı tamamen şarj edebiliyor. Şirketin kurucu ortağı ve başkanı Lin Bin, teknolojinin sahip olduğu bu kabiliyeti gösteren bir video yayınladı.

Şirket, yeni şarj teknolojisini OPPO'nun 50W gücündeki şarj cihazıyla da kıyasladı. Oppo'nun SuperVOOC teknolojisi, on yedi dakikalık aynı zaman diliminde 3.700mAh kapasiteli bir bataryayı %65 oranına kadar şarj edebiliyor. Videoda Super Charge Turbo teknolojisinin, Xiaomi'nin 20W hızlı şarjı destekleyen 3.500mAh bataryaya sahip olan en yeni amiral gemisi Mi 9'daki mevcut teknolojiden de önemli ölçüde daha yüksek bir hıza sahip olduğu net olarak görülebiliyor.

Xiaomi'nin yeni hızlı şarj teknolojisini hangi modelinde kullanacağı ise henüz belirli değil.

Okuyucu Yorumları