Xiaomi, Gearbest ile Türkiye Pazarında!

Çin'in ünlü e-ticaret platformu GearBest, Xiaomi'nin Redmi S2 akıllı telefonu ile Türkiye pazarına giriyor.

Xiaomi, Gearbest ile geliyor!

Çin'in önde gelen e-ticaret platformu GearBest, Xiaomi'nin Redmi S2 model telefonu ile Türkiye pazarına giriyor. 6 Haziran ila 10 Haziran arasında gerçekleşecek Games Week İstanbul fuarında tanıtılacak telefon ile beraber Xiaomi de Türkiye pazarına bu anlamda girmiş olacak.

Piksel Binning teknolojisiyle desteklenen ve AI Beautify özelliğine sahip 16MP ön kamerasıyla en iyi Redmi telefon olarak lanse edilen S2, 6 Haziran'ta tanıtılacak. Xiaomi Redmi S2'nin tanıtımının hemen ardından da CHIP Online olarak inceleme fırsatı bulacağız.

Gamesweek İstanbul'da Premiere Lansmanı

Her yıl 3000'in üzerinde yabancı katılımcının yer aldığı Games Week İstanbul; her yaştan oyuncu ve teknoloji meraklılarının, oyun stüdyolarının, üniversitelerin ve önde gelen oyun şirketlerinin katılımı ile CNR holding tarafından gerçekleştiriliyor.

Gamesweek 2018'deki ana katılımcılardan biri olan GearBest, en iyi ürünlerini sunmak için Xiaomi ile ortak sergi düzenleyecek.

GearBest yerelleşiyor

GearBest, platformunu 2018 yılı içinde tüm bireysel satıcı ve markalara açmayı planlıyor. Bunun neticesinde ülkemizde de faaliyet göstermeye başlayan Çin menşeli şirket, merkezi İstanbul'da olan bir depo açmış bile. Ürün dağıtım kanalı için yerel bir kargo ile iş birliğinde bulunan şirket, böylece Türkiye'deki müşterilerine hızlı ve güvenli hizmet sağlayabilecek.

Her ay dünya çapında 160 milyondan fazla ziyaretçiye hizmet veren GearBest'in ülkemize girmesinin yanı sıra elbette diğer heyecan veren konu Xiaomi ürünlerini satması olacak. Xiaomi Redmi S2, haziran ayının ikinci haftasından itibaren GearBest'te bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları