Xperia Z2'lere işlev dolu 4.4.4 güncellemesi!

Xperia Z2 ve Xperia Z2 Tablet, heyecan verici işlevlerle gelen yeni güncellemesini almaya başladı!

Sony'den güncelleme müjdesi!

Sony, şu sıralar Xperia Z2 ve Z2 Tablet'lere bir dizi yeni işlev getiren Android 4.4.4 güncellemesini dağıtmakla meşgul. Güncellemenin en önemli yeniliği ise PlayStation 4 oyunlarını konsoldan Xperia Z2 ve Z2 Tablet'e akış yapmanıza izin veren PlayStation 4 Remote Play.

İlk olarak PS Vita'da sunulan PS4 Remote Play, daha sonra Sony'nin en son akıllı telefonları olan Xperia Z3, Z3 Compact ve yeni Xperia Z3 Tablet Compact'ın en önemli özelliklerinden biri haline gelmişti. Bu yeni güncelleme ise Xperia Z2 ve Z2 Tablet'in PlayStation 4'ün DualShock 4 denetimiyle bluetooth üzerinden bağlanmaya ve PS4 oyunlarını evdeki Wi-Fi ağı üzerinden akış yapmaya izin veriyor.

Android 4.4.4 güncellemesi, Xperia Z2 ve Xperia Z2 Tablet'e Sony'nin daha yeni cihazlarında bulunan Hi-Res Audio işlevlerini de getiriyor. Bu yeni ses işlevleri, sıkıştırılmamış PCM ve DSD dosyalarını çok yüksek kalitede yürütebiliyor. Sony'nin DSEE HX MP3 geliştirme teknolojisi ise normal MP3 dosyalarının daha iyi duyulmasını sağlıyor.

Güncelleme, Güney Doğu Asya, Güney Amerika ve Orta Doğu'da dağıtılmaya başlanmış durumda. Sony, güncellemenin önümüzdeki birkaç gün içinde dünyanın diğer bölgelerine de ulaşacağının sözünü veriyor.

Okuyucu Yorumları