Xperia Z4, 5,2 inç'lik ekranı koruyabilir!

Sony'nin bir sonraki amiral gemisi Xperia Z4'le ilgili yeni dedikodular, bazılarınızı üzebilir!

Xperia Z4'ün ekranı...

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z4'te 5,4 veya 5,5 inç'lik bir ekrana yer vereceği iddialarıyla daha önce karşılaşmıştık. Ancak en son söylentiler, yeni telefonun ekranın büyümeyeceğini söylüyor.

Sony içerisindeki bir kaynaktan geldiği iddia edilen bilgiye göre Sony Xperia Z4, daha büyük ekran ve daha yüksek çözünürlük yerine, 5,2 inç'lik 1080p ekranla gelecek. Bu özellikler size tanıdık geldiyse yalnız değilsiniz, çünkü Xperia Z3 de bu özelliklere sahip.

Bu yeni iddialara benzer bir başka dedikodu ise PhoneArena'dan geldi. Firmanın farklı kaynağına göre Xperia Z4, yine 5,2 inç'lik bir ekranla gelecek. Ancak bu sızıntı, ekran çözünürlüğü konusunda ipucu vermiyor.

İki kaynak, Xperia Z4'ün sahip olacağı yonga seti konusunda anlaşamamış görünüyor. Sony içerisinden gelen ilk sızıntıya göre Z4, Qualcomm'un Snapdragon 810 yonga setiyle gelecek iken, ikinci kaynağa göre telefon Snapdragon 805'e yer verecek. Snapdragon 810'un gecikeceğiyle ilgili dedikoduları göz önünde bulundurursak, Z4'te Snapdragon 805 kullanılma ihtimali daha yüksek görünüyor.

Okuyucu Yorumları