Yeni Apple iPad 2018'i Kırarsanız İşiniz Zor

Apple'ın yeni tableti iPad 2018 modeli de parçalarına ayrıldı. Peki, yeni iPad'in tamir edilebilirlik puanı kaç?

Yeni iPad'i kesinlikle kırmayın

Piyasaya sunulan her yeni mobil cihazı parçalarına ayırıp tamir edilebilirlik puanı raporlayan iFixit'in bu defaki konuğu Apple'ın yeni iPad 2018 tableti oldu. Apple iPad 2018, Apple Pen uyumlu olmasıyla selef modeline karşın belki de en önemli farkını ortaya koyuyor. Yeni iPad'de yeni işlemci kullanılmasının dışında başka bir değişiklik ise yok bilindiği gibi. Ancak şu an bir Apple Pen almak için en ucuz yolu sunan yeni iPad 2018, peki tamir edilmeye ne kadar yatkın?

Yeni Apple iPad 2018'i Kırarsanız İşiniz Zor

iFixit uzmanları yeni iPad 2018 için 10 üzerinden 2 puanı uygun görmüş. Bu ilk değil. Apple'ın iPad'lerinin tamir edilmesi bir hayli zor oluyor. O nedenle bu durum yeni tablete özel bir durum değil.

Yeni iPad'de de bol miktarda yapıştırıcı maddenin kullanıldığını söyleyen iFixit uzmanları, bunun da tabletin açılmasını ve parçalarının değiştirilmesini zorlaştırdığını söylüyorlar. Bu anlamda iPad 2018 modelini tercih edecek kullanıcıların mutlaka AppleCare+ hizmetinden faydalanması gerektiğini söyleyen uzmanlar, böylece olası bir kırılma veya zarar görme durumunda karlı çıkacaklarının altını çiziyorlar.

Peki, Apple iPad 2018 ne sunuyor? Özellikleri neler? Apple iPad 2018 hakkında tüm bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları