Samsung Galaxy S23 Ultra ile çekilen ilk fotoğraf sızdırıldı

Samsung Galaxy S23 Ultra ile çekildiği iddia edilen ilk fotoğraf internete sızdırıldı. Eğer bu kare gerçekse, son derece umut verici olduğu söylenebilir.

Galaxy S23 Ultra ile çekilen ilk kare sızdırıldı

Ice Universe, iddiasına göre bir Samsung Galaxy S23 Ultra prototipini eline geçirdi ve bir kamera örneğini paylaştı. Telefon üzerindeki çalışmalar henüz tamamlanmış değil ve birkaç ay daha tanıtılması beklenmiyor. Ancak Ice Universe’ün, S23 Ultra ile çekilen ilk fotoğraf olduğunu iddia ettiği örnek şimdiden ümit verici gözüküyor. Aşağıda, solda 23 Ultra ile çekildiği iddia edilen kare, sağda ise S22 Ultra ile çekilen kare görülüyor.

S23 Ultra, Samsung'un kendisi tarafından geliştirilen bir sensörü kullanan ilk 200 MP telefonu olacak. Ancak, daha önce gördüğümüz 200MP ISOCELL sensörlerinden biri (HP1 ve HP3) yerine yeni bir tasarım (sızıntı kaynağının söylediğine göre 1/1.3”, 0.6µm) kullanılacak gibi gözüküyor. Ayrıca, görünüşe göre 50MP modunu da destekleyecek, ancak bu mod henüz geliştirme aşamasında.

Ana kameradan hareketle Galaxy S23 Ultra'nın 2022 Ultra'nın eski telefoto kameralarını koruması bekleniyor. Yine de, henüz iddiasını fotoğraflarla desteklemeyen sızıntı kaynağının söylediğine göre, gelişmiş görüntü işleme daha iyi görüntü kalitesi sağlayacak.

Yine, Samsung Galaxy S23 Ultra yayımının en azından birkaç ay daha beklenmediğini (Ocak veya Şubat ayında bekleniyor) ve Samsung genellikle yayımdan sonra kamera güncellemelerini sunmaya devam ettiğini unutmamakta fayda var.