Yeni sızıntı, Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Fold4 ekranlarını yan yana göstererek karşılaştırıyor

Güvenilir bir kaynaktan gelen yeni sızıntı, Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Fold4 ekranlarını yan yana göstererek karşılaştırıyor...

Yeni sızıntı, Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Fold4 ekranlarını karşılaştırdı

Samsung, Galaxy Fold4 (iddialara göre artık adında Z bulunmayacak) ve Galaxy Flip4 olarak adlandırılacağı iddia edilen yeni nesil katlanabilir telefonlarının tanıtımına hazırlanıyor. Ancak resmi yayım gerçekleşmeden önce, güvenilir bir sızıntı kaynağı olan Ice Universe, Galaxy Fold4 ve Galaxy Z Fold3'ün ekranlarını karşılaştıran bir resmi Twitter üzerinde yayınladı.

Sızıntıya göre, "Fold4" dahili ekranın en boy oranı, önceki modeldeki 5:4 yerine 6:5 olacak. Kapak tarafında, harici ekranın en boy oranı da 24.5:9 yerine 23:9 olacak.

Yayınlanan görselde de görüldüğü gibi, iddia edilen Fold4, Fold3'e kıyasla daha kare bir tasarıma sahip. Ayrıca, yeni nesil Galaxy Fold4'ün Z Fold3'ten biraz daha kısa ve geniş olduğu açıkça görülebiliyor.

Sızıntı kaynağı, Samsung'un yaklaşmakta olan katlanabilir telefonlarının kullanacağı pil hakkında da iddialara sahip. Ice Universe tarafından yüzde 100 gerçek bilgi olarak nitelendiren verilere göre, Fold4 4.400 mAh pil kullanacak, Flip4'ün bataryası ise 3.700 mAh kapasiteye sahip olacak. Yani, Fold4 ve Galaxy Z Fold3 aynı pil kapasitesine sahip olacakken, söylentilere göre Flip4 beklenilen pil yükseltmesine kavuşacak.

İddia edilen Fold4'ün S Pen'i de desteklediği söyleniyor, ancak Z Fold3'e çok benzer şekilde kalemi yerleştirmek için özel bir yuvası olması beklenmiyor.