Yeni Ekran Koruyucu iPad'i Not Defterine Çeviriyor

Kağıt dokusu veren ve Kickstarter'da fon toplamaya başlayan ekran koruyucu, iPad'inizi gerçek bir not defterine dönüştürecek!

iPad, gerçek bir not defterine dönüşüyor

Apple, iPad Pro ikilisinde kullanıcıların kalemi kullanarak yazmasını ve çizmesini istiyor, ancak kalem ve tablet son derece hassas ve isabetli bir tecrübe sunsa da, cam üzerine yazma hissi her zaman bu tecrübeyi geride tutuyor.

Bu sorunu ciddiye alan ekran koruyucusu PaperLike, kağıt üzerinde çizim yapma hissini iPad'e taşımaya söz veriyor. Bu sayede tablette yazıp çizmek çok daha doğal bir tecrübeye dönüşüyor, ayrıca kullanıcının kontrolünü arttırıyor.

Bu özelliği dışında PaperLike tüm ekran koruyucuların sunduğu çiziklerden koruma, yansıma azaltma ve parmak izi tutmama özelliklerine de sahip.

Eğer bu ürün tam aradığınız tecrübeyi sunduğunu düşünüyorsanuz, PaperLike'ı Kickstarter'da destekleyebilirsiniz. Haziran ayında destekçilere dağıtılması planlanan ürünün fiyatları 18$ (iPad Pro 9.7) ile 20$ (iPad Prı 12.9).

Özellikle sanatçıların ve yazarların ilgisini çekecek olan PaperLike, doğal olmayan tablet çizim hissini sevmeyen herkesin de sevebileceğini düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları