Yeni evlenenlere ADSL müjdesi!

Smile ADSL'den yeni evli ve evlenecek çiftlere evlilik hediyesi: "Yeni Evli Paketi" İşte detaylar...

Yeni evlenenlere ADSL müjdesi

Smile adsl'in Türkiye'de ilk olarak 2008'de başlattığı ve artık gelenekselleşen kampanyası bu yaz da yeni evlenenleri internete bağlıyor.

Yeni evlenen çiftlere büyük avantajlar sağlayan "Yeni Evli Paketi"ne abone olan çiftler, smile adsl'in tüm limitli ve limitsiz paketlerinde kredi kartı ile ödemelerde 4 ay boyunca interneti ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Üstelik kablosuz modem de smile adsl'den çiçeği burnunda çiftlere hediye. 1 Mayıs - 30 Eylül 2010 tarihleri arasında sürecek olan kampanyanın detayları için okumaya devam edin...

Nasıl yararlanacaksınız? Ve işte tarifeler...

Nasıl yararlanacaksınız? Ve işte tarifeler...
smile adsl Yeni Evli Paketi Tarifesi... Fiyatlara KDV ve ÖİV dâhildir.

Türkiye'de ilk ve tek olarak smile adsl tarafından 2008 yılında uygulanan ve gördüğü yoğun ilgi nedeniyle bu yıl yeniden ve daha fazla avantajla çıkarılan Yeni Evli Paketi, 1 Ocak 2010 itibariyle evlenen ya da evlenme hazırlığı yapan (belediyeden 31 Aralık 2010'a tarihine kadar nikah günü almış) çiftlere, yeni evlerinde interneti avantajlarla kullanmaları ve evlilik koşturmalarında rahat bir nefes almaları amaçlarıyla oluşturuldu.

1 Ocak 2010 tarihi itibariyle evlenen çiftler evlilik cüzdanlarını, henüz evlenmemiş ama 31 Aralık 2010'a kadar evlenecek çiftler de belediyeden aldıkları nikah gün kartını, iletişim bilgileri ile beraber smile adsl çağrı merkezi faks numarası 0212 478 0 444'e fakslayarak aktivasyon ücreti bir kereye mahsus olmak üzere 24 TL olarak tahsil edilen bu kampanyadan kolay ve hızlı bir biçimde yararlanabilirler.

Daha fazlası için: www.smileadsl.com ve 0212 444 33 75 Gülümseten Hat

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları