Yeni Galaxy Fold Videosu, Hiçbir Şeyi Gizlemedi

Samsung'un ustaca hazırladığı Galaxy Fold videolarından sonra telefonu olduğu gibi gösteren bir video, ilk kez yayınlandı!

Galaxy Fold'un "kırışığı" göründü!

Samsung, Galaxy Fold'u gösterirken şimdiye kadar çok dikkatli davrandı. Telefon 20 Şubat'ta Galaxy S10 ile beraber tanıtılsa da, basına telefonu deneme izni verilmedi. Daha önce MWC 2019'da da tanıtılan cihaz, özel bir cam kutuda, özel bir aydınlatmayla gösterilmişti.

Firmanın yayınladığı Galaxy Fold videoları, telefonu mümkün olduğunca kusursuz gösteriyordu. Yeni ortaya çıkan bir video ise hiçbir şeyi gizlemiyor ve telefonun ortasındaki katlanma izini gözler önüne seriyor.

Videonun Samsung'un ar-ge işlerini yoğun biçimde gerçekleştirdiği Vietnam'dan geldiği anlaşılıyor. Samsung, amiral gemisi telefonları dahil birçok telefonunu da Vietnam'da üretiyor. Galaxy Fold Vietnam'da üretilmese bile ülkede denenmiş olma ihtimali var. Videoda görünen cihazın AT&T'ye özel bir model olduğu gözleniyor. Videoda baştan başlatılan telefonun katlandığı bölümdeki "kat yeri", rahatça görünüyor.

Katlanan ekranın katlanma izinin olması kulağa son derece doğal geliyor, ancak bu video ortaya çıkana kadar böyle bir şeyin Galaxy Fold'da yaşanacağı muhtemelen bilinmiyordu. Videoda telefonu kapattığınızda kullanabildiğiniz dış ekranı da rahatça görebiliyoruz. Bu ekran, telefonun kapağını her defasında açmadan kullanmanızı sağlıyor.

Galaxy Fold, 26 Nisan'da piyasaya sürülecek. ABD ve Güney Kore, telefonun ilk olarak satışa sunulacağı ülkeler olacak.

Okuyucu Yorumları