Yeni Galaxy S24 Ultra sızıntısı, daha önce yayınlanan bazı sızıntıları yalanlıyor

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın tanıtılmasına az bir zaman kala, yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. X'te paylaşılan bir gönderiye göre, tasarım beklediğimiz kadar düz olmayacak.

Yeni Galaxy S24 Ultra sızıntısı, önceki sızıntıları yalanlıyor

Tanıtılmasına az bir zaman kala, Samsung Galaxy S24 Ultra hakkında herkesin çok merak ettiği bir konu var: Şirketin geleneği bozup amiral gemisinde düz bir ekran kullanıp kullanmayacağı. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Galaxy S24 Ultra'nın tasarımının sızdırıldığını ve düz bir ekrana sahip olduğunu paylaşmıştık. Ancak ortaya çıkan farklı bir sızıntıya göre durum pek de öyle olmayabilir.

X platformunda @RoderSuper'ın paylaştığı bir gönderiye göre, S24 Ultra ekranı tamamen düz değil. Paylaşılan görsellerde çerçevelerde 0,3 - 0,4 mm'lik bir kavis olduğu görülüyor. Son birkaç yıldır Ultra modelleri kavisli kenarlarla geliyor ve bu da estetik, tamir edilebilirlik ve telefonların verdiği hissiyat üzerinde önemli bir etkiye sahip.

Sızıntıyı yapan kullanıcı, S24 Ultra'daki sol ve sağ çerçevelerin Samsung Galaxy S23 Ultra'dakilerle aynı boyutta olmasına rağmen, üst ve alt çerçevelerin şimdikilerin yarısı kadar kalın olacağını söylüyor.

Bu durumda S24 Ultra'nın ekran çerçevelerinin öncekilere kıyasla daha az kavisli olacağı, ancak tamamen düz olmayacağı anlaşılıyor. Ayrıca kenarlarda daha güçlü bir titanyum çerçeveyle birlikte iPhone 15 Pro'yu örnek alacağı da söyleniyor. Kamera tarafında ise 200MP ana, 12MP ultra geniş, 10MP telefoto (3x optik zum ile) ve 48MP telefoto (5x optik zum ile) kameraların arka tarafta yer alacağı söyleniyor.

Elimize ulaşan sızıntılar sadece donanımla sınırlı değil: Instagram uygulamasına gizlenmiş bir kod, Galaxy S24'lerin bir tür özel Instagram özelliğine sahip olacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın tam olarak neye benzediğini veya içine hangi bileşenlerin yerleştirileceğini öğrenmek için çok uzun süre beklememiz gerekmiyor, çünkü telefonun Ocak ayı ortasında tanıtılacağı düşünülüyor.