Yeni iPad için güneş enerjili kılıf!

Logitech'in yeni iPad'e yönelik kılıfı, güneş enerjisiyle şarj olan bir klavyeyle geliyor!

Yeni iPad'e yeni kılıf!

Logitech, hem tablet, hem de güneş enerjisiyle çalışan aksesuarlarına bir yenisini ekledi: Logitech Solar Keyboard Folio. Yeni iPad (3. nesil) ve iPad2 için tasarlanan Logitech Solar Keyboard Folio, iPad için koruyucu kılıf ve güneş enerjisiyle şarj olan dahili klavyeyi bir arada sunuyor

Logitech'in Mac ve PC'ler için tasarladığı güneş enerjisi ile çalışan klavyeleri gibi, Logitech Solar Keyboard Folio da iç mekan veya dış mekan olmak üzere her ışıkta şarj olabilen güneş panellerini içinde bulunduruyor. Logitech Solar Keyboard Folio'nun şarjı, tamamen karanlık ortamda bile iki yıl* dayanıyor. (*günde iki saat kullanım baz alınmış).

İki farklı açıda kullanım özelliği sunan Logitech Keyboard Folio, e-posta yazarken ya da video izlerken iPad'inizin en uygun açıda durmasını sağlar. Ekranınızın daha dik açıda durduğu ilk pozisyonda Logitech Keyboard Folio ile iPad'inizle klavyede yazı yazmanın keyfini çıkarırken, yatay pozisyonda ise video izleyebilir ve klavyenin açıkta kalan birinci sırasını medya oynatıcısı ve ses kontrolü olarak kullanabilirsiniz. Kılıfın hızlı On/Off özelliği, kapağı açtığınızda iPad'inizi otomatik olarak açar, kapadığınızda ise bekleme moduna alır.

Logitech Keyboard Folio'nun Türkiye'de Haziran ayında satışa sunulması ve Türkiye için tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatının 215 USD+KDV olması bekleniyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları