Apple, iPhone 15 ile birlikte yeni nesil iPad mini'yi de tanıtabilir

Yeni bir iddiaya göre Apple, iPhone 15 ve Apple Watch 9 ile birlikte piyasaya yeni bir iPad mini sürmeyi planlıyor. Fakat çok büyük bir yenilik görmeyeceğiz gibi...

iPhone 15, yanında yeni nesil iPad mini'yi de getirebilir

Yeni bir söylentiye göre, Apple bu yıl yeni bir iPad mini çıkarabilir. Analistler 2023 yılının başlarında şirketin iPad mini'yi özelliklerinde değişiklik yaparak güncellemeyi planladığını açıklamıştı. Apple'ın küçük tableti en son iPhone 13 zamanında yenilenmişti.

Sızıntı, eskiden Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'teki ShrimpApplePro'dan geldi. Sızıntıya göre Apple bu yıl yeni bir iPad mini çıkarmayı düşünüyor. Bu modelin Apple Watch Series 9 ile birlikte, yani muhtemelen iPhone 15 lansmanıyla aynı zamanda ya da bir ay sonra piyasaya sürüleceği bildiriliyor. Sızıntı yapan kişi, Apple'ın bu yıl iPad mini'de büyük değişiklikler yapmasını beklemiyor. Bunun yerine yenilikleri bir özellik artışıyla sınırlandırıyor.

Bu, Mark Gurman ve Ming-Chi Kuo da dahil olmak üzere diğer Apple takipçilerinin geçmişte söyledikleriyle örtüşüyor. Yenilemenin neleri kapsayacağı henüz paylaşılmadı. Belki A15 Bionic çipin güncellenmesi kadar basit olabilir.