Yeni iPhone'lar Geldi! Peki, Fiyatları Ne Kadar?

iPhone'un en yeni modelleri XR, XS ve XS MAX GittiGidiyor'da satışta. Peki, fiyatları ne kadar?

İşte iPhone XR, XS ve XS Max fiyatı

Türkiye'deki teknoloji meraklılarının uzunca bir süredir beklediği iPhone'un en yeni modelleri XR, XS ve XS MAX, GittiGidiyor'da satışa çıktı. Peki, yeni iPhone'lar ne sunuyor ve fiyatları ne kadar?

Yepyeni Liquid Retina ekranıyla iPhone XR

Yepyeni Liquid Retina ekranıyla iPhone XR

Apple'ın piyasaya sunduğu yeni modeli iPhone XR'ın GittiGidiyor'da satışa sunulan modeli 64 GB dahili hafızaya sahip. Yeni Liquid Retina ekranıyla gelişmiş yüz tanıma özelliği sağlayan cihaz, derinlik denetimi özelliğine sahip bir kamera sistemi sunuyor. Arka aydınlatma tasarımıyla gelen iPhone XR, ekranın tüm köşelere uzanmasını ve bir kenardan diğerine tüm renkleri gerçeğe en yakın tonlarda görebilmenizi sağlıyor. Ayrıca havacılık ve uzay endüstrisi standartlarında alüminyum şeritle hassas bir şekilde birleştirilen cihaz, bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en dayanıklı ön cama sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Cam arka yüzeyi sayesinde kablosuz bir biçimde kolayca şarj edilebilen iPhone XR, 12 MP arka ve 7 MP ön kamera çözünürlüğü sunuyor.

Özel OLED ekranlı iPhone XS

Özel OLED ekranlı iPhone XS

İki farklı boyutta OLED teknolojili 5.8 inç Süper Retina özelliğiyle yüksek renk doğruluğu ve HDR teknolojisi sunan cihaz, daha hızlı bir yüz tanıma sağlıyor. 12 MP çift kamera sistemiyle kullanıcılarıyla buluşan cihazın ön kamera çözünürlüğü ise 7 MP. GittiGidiyor'da kullanıcılarla buluşan versiyonu 64 GB dahili hafızaya sahip olan cihaz, Dolby Vision ve HDR10 desteği sayesinde sinema gecelerini iPhone'a taşımanızı sağlıyor. Ayrıca çok daha geniş kapsamlı stereo ses çalma özelliğiyle muhteşem bir ses deneyimi yaşatıyor.

Dev ekran keyfini cebinize taşıyan iPhone XS MAX

Dev ekran keyfini cebinize taşıyan iPhone XS MAX

6.5 inçlik dev ekranıyla bugüne kadarki en büyük iPhone ekranını sunan iPhone XS MAX'in GittiGidiyor'da satışa sunulan modeli 64 GB dâhili hafızaya sahip. Süper Retina özelliği ve tam ekran tasarımıyla sinema deneyimini cebinize taşıyan cihaz, çift arka kameraya sahip. 12 MP çift kamerasıyla mükemmel görüntüler elde etmenizi mümkün kılan cihazın ön kamera çözünürlüğü ise 7 MP.

Altı kanallı ışık sensörü sayesinde ekranın beyaz dengesini ortamdaki ışığın renk sıcaklığıyla eşleşecek şekilde zarifçe ayarlayan cihaz, bu sayede ekrandaki görüntülerin kağıt üzerinde olduğu kadar doğal durmasını ve gözlerinizin yorulmamasını sağlıyor. Suya daha da dayanıklı hale getirmek için kasası paslanmaz çelik şeritle birleştirilen iPhone XS MAX, son derece sağlam olmasıyla dikkat çekiyor.

İşte iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max fiyatı

Türkiye'nin önemli e-ticaret sitesi GittiGidiyor, Apple'ın en yeni akıllı telefon modelleri iPhone XR, XS ve XS MAX'ı kullanıcılarıyla buluşturuyor. iPhone XR 7.299 TL, iPhone XS 9.699 TL ve iPhone XS MAX ise 10.599 TL fiyatlarla şu anda GittiGidiyor'da satışta.

Okuyucu Yorumları