Samsung'un yeni Galaxy Tab S9 serisi resmi olarak tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatları haberimizde...

Samsung, yeni katlanabilir telefonları ile birlikte, yeni Galaxy Tab S9 serisini de resmi olarak tanıttı. Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9 + ve Galaxy Tab S9 Ultra'nın tüm özellikleri ve fiyatları haberimizde...

Samsung'un yeni Galaxy Tab S9 serisi resmi olarak tanıtıldı

Samsung, düzenlenen Samsung Unpacked 2023 etkinliği sırasında yeni katlanabilir telefonlarının yanı sıra yeni Galaxy Tab S9 tablet modellerini de resmi olarak duyurdu. Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra, Dinamik AMOLED 2X ekranlar, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve Galaxy S Pen dahil olmak üzere pek çok donanım özelliğini paylaşıyor.

Samsung, tüm Galaxy Tab S9 modellerindeki ekranların daha iyi bir deneyim için yenileme hızlarını otomatik olarak değiştirebileceğini söylüyor: “Galaxy Tab S9 serisinin HDR10+ özelliği, geniş bir renk ve parlaklık yelpazesiyle sahne sahne, kare kare ton optimizasyonu sağlar. Galaxy Tab S9 serisinin dinamik yenileme hızı, optimize edilmiş pil verimliliği ile akıcı yanıt vermeyi dengelemek için otomatik olarak 60 ila 120Hz arasında kalibre edilir. Ayrıca Göz Konforu düşük mavi ışıkla göz yorgunluğunu yüzde 70’ten fazla azaltır.

Standart Galaxy Tab S9 11 inç ekrana sahipken, Galaxy Tab S9 Plus 12,4 inç ekrana ve Galaxy Tab S9 Ultra ise 14,6 inç ekrana sahip olacak. Ayrıca tabletin ekranları, tabletlerin daha parlak ayarlarda olduğunu algıladığında ekranın parlaklığını otomatik olarak artıran Samsung’un Vision Booster teknolojisini de destekliyor.

Samsung’un söylediğine göre tabletler, verimli çalışmalarını sağlayacak bazı yeni soğutma teknolojilerine de sahip olacak: “Gelişmiş buhar haznesi teknolojisi, ilk defa bir Galaxy tablette akış, oyun veya video düzenleme maratonlarını güçlendirmeye yardımcı oluyor. Sektör lideri oyun ortaklarıyla yakın işbirliğinin ardından Galaxy Tab S9 kullanıcıları, optimize edilmiş geniş ekran oyun deneyimlerinden yararlanacak. Ayrıca, Galaxy Tab S9 serisi bir tabletin yüksek yoğunluklu talepleri için özel olarak tasarlanmış bir dahili buhar haznesine sahip olması sayesinde ısı açısından şimdiye kadarki en verimli Galaxy Tab serisidir. Yeni iki yönlü ısı dağılımı, daha uzun kullanım süresi boyunca daha iyi performansın sağlanmasına ve sürdürülmesine yardımcı olur.

Tabletlerin tamamı bir Samsung Galaxy S Pen ile beraber satılacak ve hem Galaxy S9 tabletler hem de S Pen artık su ve toza dayanıklılık için IP68 derecesine sahip. Bu, kullanıcıların tabletleri ve kalemi her türlü dış mekan koşulunda sorunsuz bir şekilde kullanabilmesini sağlayacak. Ayrıca tabletler, Bej ve Grafit olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.

Tabletler için ön siparişler bugün başlıyor ve 11 Ağustos’ta genel satışa sunulacak. ABD için Standart Galaxy Tab S9’un fiyatı 799 dolardan, Galaxy Tab S9+’un fiyatı 999,99 dolardan ve Tab S9 Ultra’nın fiyatı 1.199,99 dolardan başlıyor.