Yeni sızıntılara göre vivo T3 5G, çok güçlü bir donanım ile geliyor

Yeni sızıntılar, vivo T3 5G'nin çok güçlü bir donanım ile geleceğini ve amiral gemilerine meydan okuyacağını söylüyor.

Yeni sızıntılara göre vivo T3 5G, çok güçlü bir donanım ile geliyor

vivo, güçlü özellikler arayan kullanıcıları etkileyecek T3 5G’yi Hindistan’da resmi olarak tanıttı. Vivo T3 5G’nin merkezinde güçlü MediaTek Dimensity 7200 bulunuyor. Bu sekiz çekirdekli çip seti, oyun oynama ve video düzenleme gibi zorlu görevleri kolaylıkla yerine getirerek hız ve verimlilik için tasarlandı. Yanında sunulan 8 GB RAM’le beraber, bu çip seti çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebiliyor ve uygulamalar arasında herhangi bir gecikme olmadan geçiş yapabiliyor. Kısacası T3 5G, hem oyuncuların hem de yaratıcı profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılayacak güce sahip.

Vivo T3 5G’nin 120Hz yenileme hızına sahip, 6,67 inç AMOLED ekranı, Full HD+ çözünürlük (2400 x 1080 piksel) ve 1800 nitlik en yüksek parlaklık seviyesi sunuyor. Bu özellikleri sayesinde oldukça keskin ve canlı renkler sunarken, aynı zamanda parlak güneş ışığında bile ekranı görüntülemede sorun yaşanmayacaktır.

Vivo T3 5G, performansının yanı sıra kamerasıyla da dikkat çekiyor. Tüm aydınlatma koşullarında ayrıntı ve netlik yakalamasıyla tanınan 50 megapiksel Sony IMX882 sensör, kamera düzeninin odağı olarak görülüyor. Bu sensörün yanı sıra sahip olduğu 2 megapiksel bokeh lens ve 16 megapiksellik ön kamerası, ister video görüşmeler ve selfie çekimleri olsun, ister manzara veya portre çekimleri olsun, istediğiniz her an için etkileyici seçenekler sunuyor. 5000mAh bataryası ve hızlı şarj desteği (vivo henüz tam değerlerini açıklamadı) sayesinde de şarj cihazına çok daha az bir süre boyunca bağlı kalması gerekiyor.