Z4 Ultra ve Z4 Compact'ın özellikleri sızdı!

Sony'nin yakında tanıtacağı Xperia telefonlarının özellikleri internete sızdı!

Z4 Ultra ve Compact sızdı!

Sony'nin yeni Xperia Z4 Compact ve Z4 Ultra telefonlarının özellikleri internete sızdı. Sızıntının sizi biraz hayal kırıklığına uğratacak haberini baştan verelim: İddiaya göre Z4 Ultra ve Z4 Compact, Sony'nin onlar önümüzdeki ay tanıtma planlarına rağmen biraz gecikebilir. Android Origin'e göre Z4 ailesi, 2015'in ikinci çeyreğinde gelecek.

Sony'nin üzerinde çalıştığı Xperia Z4 Compact, sızıntıya göre amiral gemisi özelliklerini küçük gövdesine sığdıracak. Cihaz, iddiaya göre 4,7 inç'lik 1080p ekranla, Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM, 32GB dahili depolama, 20,7 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve gelişmiş ön hoparlörlerle gelecek. Xperia Z4 Compact, su geçirmezlik ve kablosuz şarj yeteneklerine de sahip olacak.

Xperia Z4 Ultra ise devasa boyutlu, 6,44 inç'lik Quad HD ekranla gelecek. Daha önceki raporlar, cihazın ekranının 5,9 inç olacağını söylemekteydi. Z4 Ultra'nın teknik özelliklerinin Z4 Compact'a benzemesi bekleniyor, ancak Ultra'nın pili çok daha büyük, arka kamerası 16MP ve RAM miktarı 4GB olacak. Bunun yanında telefonun bir kalemle geleceği söyleniyor.

Okuyucu Yorumları