Zamandan kazanırken tasarruf edin!

Epson'un hepsi bir arada, ağ bağlantılı, minimum baskı maliyetli yazıcısıyla tanışın!

Baskıda minimum maliyet!

EPSON L550, Epson'un baskı maliyetini düşüren tanklı yazıcı serisinin yeni modeli. Baskı, tarama, fotokopi ve faks özelliklerine sahip 4'ü bir arada L550 ayrıca ADF, iki satır LCD ekran ve Ethernet bağlantısı da sunuyor. Networke de bağlanabilen ve teslimde iki şişe ekstra 70 ml'lik siyah mürekkep ile gelen ürün dakikada dokuz sayfaya kadar yüksek baskı hızıyla ofislerin verimliliğini yükseltirken maliyetleri de minimize ediyor.

Tek seferde 99 sayfaya kadar baskı

Bir kablosuz ağa adapte edildiğinde Epson iPrint teknolojisi ofis içinde akıllı telefon ve tablet bilgisayardan kablosuz olarak baskı almanızı sağlarken, L550 yeni çoklu kopyalama işlevi ile bir sayfayı tek seferde 99 adede kadar basabiliyor.

Epson'un tüm yazıcılarında bulunan Micro Piezo baskı kafası ve Epson Orijinal mürekkep ile minimum maliyetle EPSON kalitesinde belgeler basabilir, yazıcıyla entegre, hedefe yönelik mürekkep deposu sayesinde başka marka kartuşlardan kaynaklanan karmaşıklık ve sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

Ev ve küçük ofis kullanıcıları düşünülerek geliştirilen EPSON L550, ultra düşük maliyetiyle ve yüksek kalitede baskısıyla hayatınızı kolaylaştıracak.

Küçük alanlar için de ideal...

EPSON L550 47,4 cm'lik genişliği ve 37,7 cm'lik yüksekliğiyle küçük alana sahip ofisler için de ideal. 6,2 kg. ağırlığındaki modelin yüksek hacimli mürekkep şişelerinin her bir seti 4.000 sayfaya kadar siyah ve 6.500 sayfaya kadar renkli baskı imkanı sunuyor. L550 dakikada 9 sayfaya kadar olan yüksek baskı hızı ve ultra düşük maliyet fırsatıyla ofisinizin verimliliğini arttıracak.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 423 Euro+KDV

Okuyucu Yorumları