ZyXEL'le kesintisiz internet keyif

ZyXEL'in yeni hepsi bir arada ürünü NBG-418N V2 ile 300 Mbps hızında kesintisiz internet keyfi.

Kesintisiz internet keyif

ZyXEL, ev ve küçük ofis kullanıcıları için geliştirilen yeni kablosuz router'ı NBG-418N V2'yi Türkiye'de satışa sundu. ZyXEL NBG-418N V2; sahip olduğu beş farklı çalışma modu, 2 adet değiştirilebilir 5dBi anteni ve 300 Mbps'ye varan kablosuz hız desteği ile kullanıcılara "hepsi bir arada" bir çözüm vadediyor.

802.11g standardından üç kat daha hızlı olan 802.11n teknolojisini destekleyerek 300 Mbps'ye varan kablosuz bağlantı hızında veri aktarımı sağlayan ZyXEL NBG-418N v2, kullanıcılara sadece hızlı değil, aynı zamanda stabil ve güvenli bir kablosuz ağ erişimi sunuyor.

Kablosuz Ağınızın Çekmediği Oda ve Kör Nokta Kalmasın!

ZyXEL NBG-418N V2'nin en önemli özelliklerinden birisi; erişim noktası (access point), router, evrensel tekrarlayıcı (universal repeater), köprü (bridge) ve kablosuz ağ istemcisi (WLAN client) olmak üzere beş farklı çalışma moduna sahip olması. Böylece özellikle geniş kullanım alanına sahip ev veya ofis tipi internet kullanıcıları, kablosuz ağ bağlantılarının kapsama alanını genişletip herhangi bir kesinti veya kopma sorunu olmadan keyifli bir internet deneyimi yaşayabiliyorlar. Üstün özellikleri ve geriye dönük 802.11g standardı desteği sayesinde ZyXEL NBG-418N V2, kablolu modemlerin de kablosuz olarak kullanılabilmesini sağlıyor.

Ürünün sahip olduğu 2 adet 5dBi değiştirilebilir güçlü anten, geniş bir kapsama alanı sunarken, 64/128 bit WEP, WPA/WPA2 şifreleme türleri ve WiFi Protected Setup (WPS) butonu ile de kablosuz erişim güvenliğini üst seviyeye çıkartıyor. NBG-418N v2'nin DoS ataklarını engelleyebilen ve SPI güvenlik duvar özellikleri ise İnternet'ten gelebilecek saldırıları engelleyen güvenlik unsurları arasında bulunuyor.

Güç Tüketiminde Cimri, Multimedya Paylaşım Hızında Cömert!

Tüm ZyXEL ürünlerinde olduğu gibi NBG-418N V2 de çevre dostu bir tasarıma ve güç tasarrufu özelliklerine sahip. Ürün, kullanılmaya başladığı andan itibaren mevcut bağlantı durumunu ve takılı Ethernet kablolarının uzunluğunu tespit ederek güç tüketimini otomatik olarak ayarlayabiliyor. Aktif veri transferi olmadığında enerji tasarrufu moduna geçen ve belirli özellikleri otomatik olarak devre dışı bırakabilen cihaz, bu sayede düşük miktarda güç tüketiyor.

ZyXEL NBG-418N V2 ayrıca WiFi Multimedia (WMM) teknolojisi ile video ve ses uygulamalarının kablosuz aktarımını önceliklendirerek, farklı veri trafiği türleri için optimize bir performans sunuyor. Böylece, video ve ses uygulamalarındaki donmalar sonra eriyor, streaming (akış temelli) medya hizmetlerinde "videonun dolmasını bekleme" dönemi sona eriyor. Ürün ile son dönemde kullanıcıların en çok talep ettikleri hızlı multimedya paylaşım seçeneği de gerçeğe dönüşüyor. ZyXEL NBG-418N V2 kablosuz çıkış gücü yönetimi, otomatik kanal tarama, MAC adres filtreleme ve DHCP sunucu/istemci özellikleri gibi ilave özelliklere de sahip.

ZyXEL Kıdemli Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Şamil Doğan yeni ZyXEL NBG-418N V2'nin gelişmiş özellikleri ile piyasada farkını kısa sürede hissettireceğini ve özellikle kapsama alanında sorun yaşayan internet kullanıcıları tarafından hızla benimseneceğini söylüyor. Doğan "ZyXEL Türkiye olarak ağ ve internet teknolojilerine yaptığımız yatırımları hız kesmeden devam ettiriyor ve kullanıcıları en yeni ürünlerle tanıştırmayı sürdürüyoruz. ZyXEL NBG-418N v2, sahip olduğu 5 dBi değiştirilebilir 2 adet anteni ile kablosuz ağ kapsama gücünü üst seviyeye taşırken, kullanıcılara 300 Mbps'ye varan hızlı ve stabil bir internet deneyimi vadediyor. 802.11n teknolojisini destekleyen bu yenilikçi ürünün erişim noktası (access point), router, evrensel tekrarlayıcı (universal repeater), köprü (bridge) ve kablosuz ağ istemcisi (WLAN client) olarak kullanılabilmesi, farklı beklentileri olan kullanıcıların da %100 müşteri memnuniyeti ile keyifli bir internet deneyimi yaşamasını sağlayacak," diyor.

Okuyucu Yorumları