Asus ROG Strix Carry İnceleme

Minik tasarım, 400 saat pil ömrü sunan Asus ROG Strix Carry'yi inceledik!

CHIP Online Notu 83
  • Çok yüksek işçilik ve malzeme kalitesi
  • Muhteşem kutu içeriği
  • Oyunlarda sırıtmayan performans
  • Son derece uzun pil ömrü
  • Küçük ve yüksek, ağırlığı ile de birleşince bileği yorabiliyor

Strix Carry fazlasıyla küçük bir fare. Sadece 101 mm uzunluğundaki Strix Carry iki adet kalem pil eklendiğinde 120 gram ağırlığa ulaşıyor ve bu da ürününü performanstan ziyade "dayanıklılık" amacı güdülerek tasarlandığının kısa bir kanıtı adeta.

Dayanıklılık, rahat kullanım ve duruma uydurulabilirlik ön planda dediysek, performans tarafı zayıf demek de büyük haksızlık olacaktır Strix Carry'ye. Pixart'ın en yeni sensörlerinden PMW3330'u kullanan ürün, 7200dpi hassaslık, 150 IPS hız ve 30G hızlanma değerlerine sahip. Evet muhteşem sayılmaz ancak hemen her oyuncuyu tatmin edecek kadar da iyi.

Asus ROG Strix Carry, son derece başarılı malzeme ve işçilik kalitesinin yanında, ROG serisinin bizi alıştırdığı hayli iyi bir kutu içeriğine sahip. Kutudan ikinci (ve daha yumuşak bir set) Omron anahtar seti, çok kaliteli bir taşıma çantası ve metal bir ROG stickerı çıkıyor. Bir çift Energizer pil kutuya dahil. İkinci set anahtarlara ihtiyacınız olmasa da orijinal yedek parça olarak bakabilirsiniz.

Ürün herhangi bir kablolu bağlantıya gerek duymuyor zira hem 2.4GHZ Wireless hem de Bluetooth 5.0 bağlantı seçeneklerine sahip. Bir çift pille 2.4GHz modunda 300 saat, Bluetooth modunda ise 400 saat dayanım vadediyor. Wireless adaptörü de kolayca ayrılan üst yüzeyin altında saklanabiliyor.

Özetle

Strix Carry değerlendirmesi zor bir ürün ve fiyatı henüz soru işareti. Teknik açıdan hiçbir eksikliği yok ve kalitesinden başlayarak övülebilecek bir sürü detayı var. Diğer taraftan deneyip almanızda fayda var zira "taşınabilir ve performanslı" olması için tasarlanan bu ürün belki de sizin beklentilerinize cevap vermeyebilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus ROG Strix Carry
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
83
Okuyucu Yorumları