Kendi dolum tankı sistemine sahip

Çok fonksiyonlu ve kendi dolum tankı sistemine sahip Brother DCP-T500W'e bakıyoruz.

Brother DCP-T500W İnceleme
CHIP Online Notu 89
  • Baskı kalitesi
  • Performans
  • 2 yıl garanti
  • Wi-Fi ve uygulama desteği
  • SD kart yok
  • Ekran

Brother'ın yazıcı ailesinden daha önce de farkı modelleri incelemiş, hatta DCP-J105 modeliyle bir basketbol sahasına devasa bir baskı çalışması yapmıştık. Belki aranızda o videomuzu izlemiş olanlar olmuştur, eğer yoksa da izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Bugün yine Brother ailesinden farklı bir modeli inceleyeceğiz. Elimizdeki modelin öne çıkan özelliği dLolum tankı sistemine sahip olması. Böylece biten kartuşları doldurabiliyor ve çok daha tasarruflu bir kullanım sağlayabiliyorsunuz. Şimdi elimizde DCP-T500W'ya yakından bakalım...

Dolum tankı sistemli

Dolum tankı sistemli

Brother DCP-T500W, tasarım itibariyle daha önce incelediğimiz DCP-J105L modeline çok benziyor. Ancak iki yazıcı arasında farklılıklar mevcut, bunlardan biri de yeni modelin, kuşkusuz az önce bahsettiğimiz dolum tankı sistemine sahip olması.

Yazıcının sağ alt köşesinde yer alan bu kısımda, tüm kartuşları görebiliyorsunuz. Bu alanın şeffaf olması da avantaj sağlıyor. Bu sayede kartuşları görsel olarak da görebildiğinizden kartuş bitmeden önce haberiniz oluyor ve hazırlıksız yakalanmıyorsunuz.

DCP-T500WL beraberinde kartuşlarını ve mürekkep şişelerini getiriyor. Ulltra yüksek %5 yoğunlukta tam 6000 sayfa siyah baskı yapabilen mürekkep şişeleri, böylece uzun kullanımlar için ideal oluyor. Mürekkep tankını doldurmak da hiç zor değil, kartuşları açıp mürekkebi boşaltıyorsunuz, hepsi bu kadar.

Çok fonksiyonlu

Çok fonksiyonlu

Üzerinde küçük bir ekran bulunduran cihaz, çevresindeki kontrol butonlarıyla işinizi hızla halledebilmenizi sağlıyor. Elbette burada LCD renkli bir ekran görsel çok daha iyi olurdu. Ancak bu haliyle de gayet işlevsel.

DCP-T500W, tek fonksiyonlu bir cihaz değil; yazdırma, tarama ve fotokopi gibi yetenekleri de mevcut. O sebeple bu yazıcıyı aldığınızda, diğer işlevler için de farklı cihazlara ihtiyacınız kalmıyor.

100 sayfalık bir kağıt tepsisi bulunduran cihaz, çıkış noktasında da 50 sayfaya kadar destek veriyor. Yazdırma hızına gelirsek, dakikada ortalama 11 siyah A4 yazdırabilen cihaz, renkli sayfada ise 6 adet yazdırıyor.

DCP-T500W'nun USB ve Wi-Fi desteği mevcut. Böylece kablosuz olarak ağınıza dahil edebiliyor ve böylece ofislerde de kullanabiliyorsunuz. Öte yandan uygulama desteği de sağlıyor. Brother iPring & Scan uygulaması ile yazıcıyı kontrol edebiliyorsunuz.

Özetle

Brother DCP-T500W, gayet avantajlı ve güzel bir yazıcı çözümü. Baskı kalitesiyle memnun edici olan cihaz, ayrıca dolum tankına sahip olmasıyla da kategorisinde tasarruflu rol oynuyor. Çok fonskiyonlu yazıcı arıyorsanız bakmadan geçmeyin diyebiliriz. DCP-T500W'nun fiyatı ise 600 TL dolaylarında.

Kimler Almalı

Hızlı ve kaliteli baskı yapabilen, çok fonksiyonlu ve ayrıca kendi dolum tankı sistemine sahip bir yazıcı arıyorsanız Brother DCP-T500W'ü inceleyebilirsiniz.

Alternatifleri

Eğer tek fonksiyonlu bir yazıcı arıyorsanız HP Lazerjet Pro M501'i de inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Brother DCP-T500W
Ürün Markası Brother
CHIP Online Notu
89
Teknoloji Inkjet
Fonksiyonlar Yazdırma, tarama, fotokopi
Maks. Kağıt Boyutu A4
Kağıt Girişi 100 sayfaya kadar
Kağıt Çıkışı 50 sayfaya kadar
A4 Yazdırma Hızı 11 (siyah) / 6 (renkli) sayfa/dakika
Çözünürlük 1200x6000 dpi
Bağlantılar USB, Wi-Fi
Garanti 2 yıl
Boyutlar 435 x 374 x 180 mm
Ağırlık 8.3 kg
Okuyucu Yorumları