Çift yönlü yazdırma özelliğiyle öne çıkıyor.

Lazer yazıcı ihtiyacını karşılayan Brother HL-2250DN, çift yönlü yazdırma özelliğiyle öne çıkıyor.

Brother HL-2250DN İnceleme
CHIP Online Notu 88
  • Otomatik çift taraflı baskı
  • Baskı kalitesi
  • Ethernet bağlantısı
  • Wi-Fi desteği yok

Ev, ev-ofis ve ofislerde kullanılabilecek yapıda bir lazer arayışı içinde olanlar için geliştirilen Brother HL-2250DN; kompakt boyutları, baskı hızı ile kalitesi ve çift yönlü baskı özelliğiyle dikkat çekiyor. Masa üzerinde oldukça az bir yer kaplamayı başaran Brother HL-2250DN, abartısız ve hoş bir tasarıma sahip. Çok yönlü yazıcıların aksine üzerinde bir LCD ekran bulundurmayan Brother HL-2250DN, tek bir işlem yaptığı için ekrana ihtiyaç duymuyor. Ekran yerine üzerinde yer verdiği LED ışıklar ile kullanıcıları bilgilendiren yazıcı, toner bittiğinde veya herhangi bir hata olduğunda bu ışıkları kullanarak uyarıda bulunabiliyor. Alt kısmında 250 sayfalık gibi oldukça yeterli bir kağıt tepsisi bulunduran Brother HL-2250DN, baskı sırasında dakikada 26 sayfa yazdırarak iyi bir performans gösteriyor. Tek renkli lazer yazıcı olarak görev yapan Brother HL-2250DN ile yazılı ve grafikli dokümanları iyi kalitede yazdırabiliyorsunuz.

Özellikle çift taraflı baskı özelliğiyle öne çıkan Brother HL-2250DN, otomatik olarak çift taraflı baskı yapabiliyor. Gönderdiğiniz çift taraflı baskıyı ilk sayfayı yazdırdıktan sonra hızla yeniden içeri alıp diğer yüzünü de kullanabilen HL-2250DN, bu işlemi oldukça hızlı bir şekilde yapabiliyor; manüel biçimde kağıdı çevirmek zorunda kalmıyorsunuz. Bu nedenle kullanıcılar tarafından da oldukça beğenileceğini düşündüğümüz Brother HL-2250DN'yi, sahip olduğu Ethernet bağlantısıyla da ağınıza da bağlayabiliyorsunuz. Cihazın Wi-Fi desteği bulunmuyor. O sebeple kablosuz olarak ağınıza dahil edemiyorsunuz. Bu tip yazıcılar arasında çok bulunan bir özellik olmasa da Wi-Fi bazı modeller tarafından tercih ediliyor. Bağlantıları arasında elbette USB arabirimini de sunan Brother HL-2250DN, oldukça hızlı bir şekilde kurulabiliyor. Fiyatıyla da uygun olduğunu söyleyebileceğimiz Brother HL-2250DN, bize verilen bilgiye göre 488 TL civarında bir etikete sahip.

Özetle

Ev ve ofisler için uygun olan Brother HL-2250DN, özellikle baskı hızı ve kalitesiyle beğenimizi kazandı. Elbette Brother HL-2250DN'nin otomatik çift taraflı baskı yapabilmesiyle de rahatlıkla tercih edilebileceğini söylemek lazım.

Alternatifleri

Her ne kadar Ethernet bağlantısı yeterli olsa da bazı kullanıcılar tarafından Wi-Fi tercih sebebi olabilir. Bu durumda Wi-Fi destekli modelleri inceleyebilirler.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Brother HL-2250DN
Ürün Markası Brother
CHIP Online Notu
88
Teknoloji Tek renkli
Baskı Teknolojisi Lazer
Baskı Çözünürlüğü 2400x600
Baskı Hızı 26 sayfa/dakika A4
Bağlantılar USB 2.0, Ethernet
Okuyucu Yorumları