Corsair MM800C RGB Polaris İnceleme

Standart mousepadler sıkıcı geldiyse Corsair MM800C RGB Polaris farklı bir tercih olacak.

Corsair MM800C RGB Polaris İnceleme
CHIP Online Notu 90
  • İki farklı yüzey seçeneği
  • iCUE destekli RGB aydınlatma
  • Ekstra USB slotu
  • Kaymayan alt yüzey
  • Fiyatı yüksek

Oyuncuların ihtiyaçları arasında geçmişte o kadar da büyük bir yer kaplamayan mousepad'ler son yıllarda çıkan birbirinden çekici modellerle yeniden spot ışıklarını üzerine toplamış vaziyette. Corsair'in hem sert hem de kumaş üst yüzey seçenekleri ile sunulan MM800C Polaris mousepad'i de son derece başarılı bir model olarak karşımızda.

Kutudan çıkarttığınız gibi kullanmaya başlayabileceğiniz MM800C, RGB ışıklandırma için bir USB slotunuzu işgal ediyor. Corsair'in iCue yazılımıyla yönetebileceğiniz 15 ayrı RGB ışıklandırma bölgesine sahip olan MM800C, diğer Corsair ürünleriyle de senkronize edilebiliyor. Böylece The Division 2 gibi oyun profillerini indirerek çok daha atmosferik bir deneyim yaşayabiliyorsunuz, ortam adeta bir ışık gösterisine dönüyor. Bu 15 ayrı RGB bölgesinin son derece yumuşak bir geçiş sağladığını ve adeta "likit" bir ışık gösterisi sunduğunu söylememiz gerek.

Oyuncuların bir bölümünün sert yüzeyli mousepad'lere daha yakın durmasının sebeplerinden biri, daha zor kirlenip daha "akıcı" bir kontrole imkan sağlaması. MM800C'nin testte kullandığımız modeli ise kumaş üst kaplamaya sahip ve boyut olarak "orta" diyebileceğimiz ölçülerde. 350x260x50 mm ebatlarındaki ürün genellikle büyük alanlara ihtiyaç duymayan oyuncular için gayet ideal. Alt kısımda kullanılan kauçuk kaplama sayesinde zemine oturan ve kaymayan mousepad'in kumaş kaplaması toz kapıp kirlenebiliyor. Sağladığı hassaslık hissini ise çok beğendim.

1.8 metrelik bir kabloyla gelen ürünün üst kısmında bir de USB 2.0 slotu var. Bu sayede bir USB hub gibi kullanmak da mümkün. Yani donanım açısından yok yok.

Özetle

Sonuç olarak karşımızda özel bir ürün var ve 400 TL civarındaki Türkiye fiyatına da bu açıdan bakmak gerekiyor. Farklı ve daha renkli bir deneyim arayan oyuncular için son derece keyifli bir sistem ögesi olacaktır.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Corsair MM800C RGB Polaris
Ürün Markası Corsair
CHIP Online Notu
90
Okuyucu Yorumları