Cougar Revenger S İnceleme

Fiyat/performans oranı yüksek kablolu bir oyun faresi arıyorsanız, Revenger S size göre olabilir!

Cougar Revenger S İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Ergonomik tasarım
  • İyi kalitede malzeme
  • Yüksek hassiyet
  • Ayarlanabilir tuşlar ve makro
  • Köşeli ayaklar

Cougar Revenger S, kablolu, RGB ışıklandırmalı ve ayarlanabilir tuşlara sahip bir oyuncu faresi. Özellikle FPS oyunlar için tasarlanmış olan fare, PMW3360 oyuncu algılayıcısını kullanıyor ve 12000 DPI hassaslığa kadar tırmanabiliyor. Revenger S ayrıca 2000Hz örnekleme oranıyla piyasadaki en hızlı fareler arasında. Bu yüzden hedef alma tecrübesi çok akıcı ve tracking (FPS oyunlarda hedefe sabit kalabilme) ise çok pürüzsüz.

Bunula beraber Revenger S ayrıca Ultra-Fast Tracking özelliğine sahip. Özellikle keskin nişancılar için geliştirilmiş bu özellik, 250 IPS (inches per second, saniyedeki inç sayısı) hızına kadar el hareketinizi takip edebiliyor ve 50G ivmeye kadar hassaslığını koruyor. Bu da "flick" denilen ani hedef alma tekniğini kullananlar için ekstra hassaslık sağlıyor. Diğer farelerde çok hızlı hareketler imlecin takılmasına ve yavaşlamasına sebep olurken Revenger S bu özellikleri sayesinde her hıza ayak uydurabiliyor.

Revenger S'in sürücüsünü resmi sitesinden indirip kurduğunuzda, farenin firmware'ini değiştirebiliyorsunuz. UIX for Revenger S adlı bu sürücü sayesinde üç adet oyuncu profilinizi farenin içine saklayabilir ve farklı bilgisayarlarda oyun oynamak isterseniz. Arayüzden farenizin ışıklandırmasını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Tekerleğin altında bulunan DPI tuşuna kadar tüm tuşlar farklı taslaklar için ayarlanabiliyor ve makro desteği de bulunuyor. Kayıt edebileceğiniz üç farklı profil, ve her birinde dört farklı DPI ayarı bulunuyor. Bu profilleri içlerinde bulunan DPI, IPS ve RGB ayarlarını ayrı ayrı kaydederek farklı durumlara karşı her zaman hazır olabilirsiniz.

Özetle

Çekişmeli oyun kariyerinizde uzun süre yanınızda olacak güvenilir ve hassas bir oyun faresi arıyorsanız, Cougar Revenger S'yi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Kimler Almalı

Bilgisayar oyuncuları, FPS oyuncuları ve profesyonel olan veya olmayı hedefleyen rekabetçi oyuncular.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Cougar Revenger S
Ürün Markası Cougar
CHIP Online Notu
85
Çözünürlük 12.000 DPI
Tazeleme hızı 2.000 Hz
Tıklama ömrü 50 milyon
Dahili hafıza 512KB
Ağırlık 96 gram
Düğmeler Omron Switches
Sensör 3360 Optical
Kablo uzunluğu 1,8 metre
Okuyucu Yorumları