Ejderhanın gözleri

Performanslı, yüksek kaliteli, ömür boyu garantili bir bellek kiti.

GeIL Black Drgaon 4 GB İnceleme
CHIP Online Notu 85

1993 yılında kurulan Golden Emperor International Limited ya da firmanın kendini lanse ettiği gibi GeIL, bellek üretimi konusunda piyasadaki en iyi firmalardan biri. Performans konusunda 2000 Mhz frekans ve 9-9-9-28 gecikme süreleri ile hız tutkunları için üretilen kara ejderhanın asıl öldürücü vuruşu dayanıklılığı. Die-Hard Burn-In teknolojisini kullanan firma, bütün belleklerinin en üst kalitede olmasını sağlıyor.Dünya'da sadece sunucular ve askeri amaçlı üretilen bellekler üzerinde kullanılan DBT teknolojisinde bellekler 100C derecede tam yükte çalıştırılıyor. Bunun nedeni ise genelde belleklerin ilk 3 ay içerisinde hata vermesi ve bu 24 saat süren testin de söz konusu 3 aylık süreyi simüle etmesi. GeIL ise bu testi yalnızca sunucu belleklerinde değil tüm bellek modellerinde uygulayan dünyadaki iki firmadan biri. Son olarak GeIL'in bellekleri üzerinde yer alan kırmızı gözlü ejderhası belleklere farklı bir hava katıyor.

Özetle

Dayanıklılık ve performans konusunda beklentileri fazlasıyla karşılayan GeIL, i7 işlemcili sistemler için biçilmiş kaftan.

Alternatifleri

Bir başka Tayvan'lı üretici olan G.Skill'in aynı frekansta ve yakın gecikme değerlerine sahip kiti de göz ardı edilmemeli.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli GeIL Black Drgaon 4 GB
Ürün Markası GEEK
CHIP Online Notu
85
Bellek türü DDR3
Gecikme süresi 9-9-9-28
Kapasite 4GB (2GB x2)
Hız DDR3-2000 (PC3-16000)
Voltaj 1.65V
Garanti Ömür boyu
Okuyucu Yorumları