Yaratıcılığınızı artırın

Genius'un çizim tableti MousePen i608X ile düşüncelerinizi bilgisayarınıza aktarmak kolaylaşıyor.

Genius MousePen i608X İnceleme
CHIP Online Notu 85

Fare ile başaramayacağınız çizimlerin hep nasıl yapıldığını merak ediyorsanız çizim tabletleri konusunda yeterince bilgi sahibi değilsiniz demektir. Özellikle de Photoshop gibi gelişmiş görüntü işleme yazılımlarıyla birlikte kullanıldığında harikalar yaratabilen bu tabletlerden Genius MousePen i608X'e göz atıyoruz.

İlk bakışta 6" x 8"lik çalışma alanı ile dikkat çeken MousePen i608X, çoğu giriş ve orta seviye kullanıcı için gayet makul bir çalışma alanı sunmasıyla beğenimizi kazanıyor. Bu alanı 2560 LPI çözünürlük ile birleştiren MousePen i608X, testlerimizde gayet keskin bir algılama hassasiyeti sundu. Tabii ki bu başarılı performansın ardında cihazın saniyede 100 defa raporlama yapabilmesi de büyük önem taşıyor. Yine 1024 seviye basınç duyarlılığı sayesinde çizgilerin kalınlık seviyesini kolayca ayarlayabiliyorsunuz.

MousePen i608X'in bir başka dikkat çeken özelliği de beraberinde kablosuz fare ile gelmesi. Aynı zamanda bir alıcı görevi gören MousePen i608X sayesinde ek bir USB aparat olmadan fareyi kullanabiliyorsunuz. Yine buna ek olarak tabletin üzerinde yer alan kısayolları ihtiyacınıza göre programlayarak çalıştığınız uygulamayı daha verimli kullanabiliyorsunuz. Son olarak iki tuşlu kaleminin başlığını değiştirebildiğinizi de belirtelim.

Özetle

Giriş ve orta seviye kullanıcılar için ideal olan MousePen i608X, kısayol tuşları, beraberine gelen faresi ve hem Mac OSX hem de Windows ile uyumlu olmasıyla beğenimizi kazandı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Genius MousePen i608X
Ürün Markası Genius
CHIP Online Notu
85
Çalışma alanı 6" x 8"
Çözünürlük 2560 LPI
Raporlama oranı 100 RPS
Kalem basınç algılama 1024
Kısayol tuşu 13
Diğer Üç tuşlu kablosuz fare
Okuyucu Yorumları