microSD kartlı Bluetooth kulaklık!

GoldMaster'ın microSD kart desteğiyle dikkat çeken Bluetooth kulaklığını inceledik!

GoldMaster HP-199 BT İnceleme
CHIP Online Notu 66
  • Bluetooth iletişimi
  • Ses kalitesi
  • microSD kart desteği
  • Malzeme kalitesi
  • Yüksek fiyatı

Bluetooth kulaklık ailesinde pek çok ürün bulunuyor. Bu ailede yer alan GoldMaster'ın HP-199 BT modeli de bunlardan biri. Cep telefonuyla konuşabilme, müzik dinleyebilme ve MP3 çalabilme özellikleri gösteren GoldMaster HP-199 BT, böylece büyük kolaylık sağladığı gibi eğlenceyi mobil ortamlarda da sürdürebilmenizi sağlıyor. Dahili mikrofonu da bulunan HP-199 BT, Bluetooth üzerinden görüşmelerinizi yapabileceğiniz ve ardından da müziğe kaldığınız yerden devam edebileceğiniz bir kulaklık seti. Şimdi GoldMaster HP-199 BT'ye daha yakından bakalım.

Bluetooth kulaklık seti

Bir Bluetooth kulaklık seti olan GoldMaster HP-199 BT, Bluetooth 3.0 desteği gösteriyor. Cep telefonunuzla kolaylıkla senkronize edebileceğiniz kulaklık, kaliteli bir görüşme imkanı yaratıyor. Yaklaşık olarak 3 saatte şarj olabilen kulaklık, 11 saate kadar Bluetooth üzerinden cep telefonunuzla görüşme yapabilmenize olanak tanıyor. Görüşmeniz bittikten sonra müzik dinlemeye devam edebilirsiniz. Müzikal seanslarınızda da 10 saate kadar pil ömrü sunan kulaklık, 250 saate kadar da bekleme süresi sunuyor.

GoldMaster HP-199 BT'nin en can alıcı noktalarından biri, üzerinde microSD kart girişi bulundurması. 16 GB'a kadar olan microSD kartlarınızı takabileceğiniz kulaklık, böylece mobil ortamlarda yalnızca cep telefonunuz üzerinden değil, microSD karta depolayacağınız müzikleri de dinleyebilmenizi sağlıyor. Bu özelliğiyle kulaklığı gayet beğendiğimizi söyleyelim.

Siyah & kırmızı tasarım

Siyah ve kırmızı renklere sahip bir gövdeden oluşan GoldMaster HP-199 BT, dönebilen kulak ünitelerine sahip. Böylece sürücülerden birini kullanmadığınızda başınızın arkasına atabilirsiniz. Tüm komut tuşları sürücülerden birinin üzerinde kullanıma hazır bekliyor. Bunlar arasında çağrı cevaplama, ses, çalma ve ileri / geri butonları bulunuyor. Tuşlar oldukça büyük ve benzer. Bu nedenle kullanmaya ilk başladığınızda hangi tuşa bastığınızı fark etmemeniz mümkün. Kısa bir kullanım sonrası bunu aşabilirsiniz. Ayrıca butonlar oldukça sert, daha yumuşak ve kullanışlı olabilirdi diye düşünüyoruz.

Sürücüler, başarılı bir ses yalıtımı gerçekleştiriyor. Kulaklığı taktığınızda çevre gürültülerinden kısmen de olsa kurtulabiliyorsunuz. Diğer yandan ses kalitesiyle beğendiğimiz kulaklık ile MP3, WAV ve WMA formatlarında müzik dinlemeniz mümkün.

Özetle

Müzik dinleyebileceğiniz ve telefon görüşmelerinizi yapabileceğiniz bir Bluetooth kulaklık seti arıyorsanız GoldMaster HP-199 BT size göre olabilir. Üzerinde microSD kart girişi bulundurmasıyla beğendiğimiz kulaklık, böylece istediğiniz müziği dinlemenize olanak tanıyor. GoldMaster HP-199 BT'nin fiyatı ise 149 TL civarında.

Kimler Almalı

Bir Bluetooth kulaklıktan fazlasını arayan kullanıcıların yakından ilgilenebileceği GoldMaster HP-199 BT, kendi müziklerini microSD kart üzerinden dinlemek isteyenleri memnun edecektir.

Alternatifleri

Piyasada bu tarzda pek çok kulaklık bulunuyor. Benzer modelleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Özellik olarak benzerlikler gösterseler de müzik kalitesi için yakından denemeniz gerekli.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli GoldMaster HP-199 BT
Ürün Markası Goldmaster
CHIP Online Notu
66
Teknoloji Bluetooth 3.0+EDR
Şarj Süresi 3 saat
Bekleme Süresi 250 saat
Çalma Süresi 10 saat
Konuşma Süresi 11 saat
Bağlantılar microSD, mikrofon, 3.5 mm, microUSB
Okuyucu Yorumları